Hayır bronz bu ürün C tier. 4.000 TL ve üstüne çıkmak istemiyorsan Highpower ve Cratos Lite almalısın bence. Ancak dediğim gibi 1K üstüne A tier ve Modüler Cratos düz veriyonu var F/p çok iyi durumda
Hayır bronz bu ürün C tier. 4.000 TL ve üstüne çıkmak istemiyorsan Highpower ve Cratos Lite almalısın bence. Ancak dediğim gibi 1K üstüne A tier ve Modüler Cratos düz veriyonu var F/p çok iyi durumda
Raijintek markasını inceledim iç yapı vs iyi ama yeni bi marka olduğu için sistemi emanet edebilir miyim bilmiyorum tanındık kaliteli bişey almak istiyorum ne ypcm blmyrm valla kararsızım
Fsp vita yada hydro k pro 750w yada msi mag a750bn bu modeller nasıl hocam high power öneren de var ama güvenemedim o markaya bilindik almak istiyorum sorunsuz kullanmak için
Mesela listeye göz gezdirdim, evga bazı ürünlerinde high power platformunu kullanmış. O yüzden korkmana gerek yok, sadece almadan önce kullanıcı yorumlarına ve incelemelerine bak, varsa açık kaynak arkadaşın attığı gibi tablolardan araştır.
Raijintek markasını inceledim iç yapı vs iyi ama yeni bi marka olduğu için sistemi emanet edebilir miyim bilmiyorum tanındık kaliteli bişey almak istiyorum ne ypcm blmyrm valla kararsızım
İç bileşen grubunu 3-4 farklı firma yapıyor zaten yani çoğu üründe aynı iç bileşenleri mevcut. Markalar sadece bileşenlerin kalitesini belirliyor diyim. Yani Gold ve A tier ise farazi konuşuyorum A markasındaki üründe Asus PSU ile aynı iç bileşenlerine sahip olabilir ürün.