VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

3070ti'da 5070ti'ya 40 bin lira karşılığında 6 taksit ile geçmek mantıklı m sizce? ona göre kart başvurusunda bulunacağım.
Bence mantikli hocam hem turkiye olarak mantikli hem de global ram krizi olayından dolayi mantikli 16gb vramli modellerin uretimiyle ilgili sorunlar yasaniyor.

MSI GeForce RTX 5070 GAMING TRIO OC modelini 3 taksit almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? paraf kartı çıkartamadım

hocam senelerce amd kullandım artık kullanmak istemediğim için almak istemiyorum :(

Hocam tanıdıktan bulabilirsen Paraf ile Inno3D 5070 Ti çekmeye çalış bence 39K'ya. Stoktan ne zaman çekecekleri belli olmaz epey iyi fırsat hem de bugün kartı çok detaylı olmasa da inceledim gayet yeterli her şeyiyle. Kartı bire bir kullanmadan çer çöp diyenlere aldanma

Hocam tanıdıktan bulabilirsen Paraf ile Inno3D 5070 Ti çekmeye çalış bence 39K'ya. Stoktan ne zaman çekecekleri belli olmaz epey iyi fırsat hem de bugün kartı çok detaylı olmasa da inceledim gayet yeterli her şeyiyle. Kartı bire bir kullanmadan çer çöp diyenlere aldanma
hocam keşke kart olsa ben de direkt 5070ti çekeceğim. acaba yarın akşam devam eder mi ona göre gün içinde bankaya gideyim

hocam keşke kart olsa ben de direkt 5070ti çekeceğim. acaba yarın akşam devam eder mi ona göre gün içinde bankaya gideyim

1-2 kampanyalı ekran kartını stoktan çekmişler ama yarın akşam da bu akşamki ürünler olur bir aksilik olmazsa, bankaya gitmenize değer bence

Kart hiç fena değil. Ben detaylı inceleme hazırlıyorum şimdi. Undervolt performansı çok iyi çıktı. Verimlilik odaklı undervolt yüzde 2 performans kaybı ile 210w civarında sıcaklıklar 58 59 derecede, performans odaklı undervolt yüzde 4 performans artışı ile 250w civarında sıcaklıklar 62 63 derecede sessiz şekilde çalışıyor. 😅

Kart hiç fena değil. Ben detaylı inceleme hazırlıyorum şimdi. Undervolt performansı çok iyi çıktı. Verimlilik odaklı undervolt yüzde 2 performans kaybı ile 210w civarında sıcaklıklar 58 59 derecede, performans odaklı undervolt yüzde 4 performans artışı ile 250w civarında sıcaklıklar 62 63 derecede sessiz şekilde çalışıyor. 😅

Çok iyiymiş, 39K'ya top tier 5070 Ti keyfi :D

Çok iyiymiş, 39K'ya top tier 5070 Ti keyfi :D
Şuana kadar elimden geçen 5000 serisi kartların hemen hepsi iyi undervolt oluyor. Bu kartın biosunu çok kısmışlar.

Gördüğüm eksiler fan devri yüzde 30'dan itibaren başlıyor, güç limiti %83 ile %100 arasında.

Güç limiti yüzde 75'lere inebiliyor olsa daha çılgın bir undervolt yapabilirdim çünkü afterburner grafiğinde 0,800'lü voltajların mhz limiti var sanırım. Örneğin 210w'a denk gelen voltaj değerinde 2900 ayarlıyorum 2650 civarında çalışıyor ama tdp kısarak 3.1 ghz hızlara vurdurabildim.

Soğutma olarak zotac ssf ve msi shadows'tan bir tık iyidir. Ventus ile denktir. Asus prime, zotac solid core, msi inspire serisinden daha kötüdür.

Şuana kadar elimden geçen 5000 serisi kartların hemen hepsi iyi undervolt oluyor. Bu kartın biosunu çok kısmışlar.

Gördüğüm eksiler fan devri yüzde 30'dan itibaren başlıyor, güç limiti %83 ile %100 arasında.

Güç limiti yüzde 75'lere inebiliyor olsa daha çılgın bir undervolt yapabilirdim çünkü afterburner grafiğinde 0,800'lü voltajların mhz limiti var sanırım. Örneğin 210w'a denk gelen voltaj değerinde 2900 ayarlıyorum 2650 civarında çalışıyor ama tdp kısarak 3.1 ghz hızlara vurdurabildim.

Soğutma olarak zotac ssf ve msi shadows'tan bir tık iyidir. Ventus ile denktir. Asus prime, zotac solid core, msi inspire serisinden daha kötüdür.

Overclock olmayan versiyona göre yine iyi işler başarmış aslında. RTX 50 serisi cidden iyi tepki veriyor UV / OC'ye. 5090'ı OC yapmak hariç, o zaten fabrika çıkışı bütün wattları yemiş şekilde geliyor :D Ben de 5060 Ti 16 GB ve 5070'i epey kurcalamıştım. Özellikle 5060 Ti'daki overclock kabiliyeti şaşırtmıştı. Keşke biraz daha fazla watt yiyebilseydi o kart, daha önü açık olurdu ama o zaman 5070 satılamazdı tabii :D

5070 Ti'larda ise Zotac SFF neden Inno 5070 Ti'dan daha pahalıya satılıyor onu çözemedim mesela, kafa kafaya gibiler her şeyde. Shadow ve Ventus'un herhangi bir modelde iyi iş çıkarttığına denk gelmedim sırf MSI logosu için fazla para vermek israf onlara cidden. Prime da aslında çok matah bir model değil Dual'in bir fan daha eklenmiş hali ama en azından 2 değil 2.5 slotluk bir cüssede ve ısı yayılımı biraz daha iyi Inno'dan. Belli bir kalite standardını yakalıyor. Fiyatı tartışılır yine de. Zotac Gaming Extreme Infinity 5070 Ti epey güzel duruyor bu arada. Gaming Trio ile aynı para ama ondan daha kallavi bir kart

Geri