elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,211
ne olmuştu hocamEn son aldığım üründen sonra 2. El almam daha 3 4 bine değmez. 30 olsa alınır.
ne olmuştu hocamEn son aldığım üründen sonra 2. El almam daha 3 4 bine değmez. 30 olsa alınır.
1500W ne 2 5090 mı takacaksınız sistemeMerhaba sıfırı mı alınmalı yoksa 2. El olanı mı
CORSAIR HXi Serisi (2025), HX1500i, 1500 Watt, 80+ Platinum, Tam Modular Güç Kaynağı (CP-9020309-EU) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
CORSAIR HXi Serisi (2025), HX1500i, 1500 Watt, 80+ Platinum, Tam Modular Güç Kaynağı (CP-9020309-EU) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
"Yeni Gibi" Sapphire Pure RX 9070 XT almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi, riskli mi? Deneyimleriniz nedir? TeşekkürlerEn son aldığım üründen sonra 2. El almam daha 3 4 bine değmez. 30 olsa alınır.
Araştırmalarıma göre 1 yıl garantisi oluyor ama yalnızca para iadesi oluyor, teknik servis değişim yapmıyorAmazon depodan alınan ürünlere fatura kesilince normal garantili mi oluyor yoksa garantisiz mi
"Yeni Gibi" Sapphire Pure RX 9070 XT almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi, riskli mi? Deneyimleriniz nedir? Teşekkürler
Vatan paraf arti gece indirimiyle xfx 9070xt mercury white alirim. Hemde neredeyse aybi fiyata 0 ni almis olacaksin. Bu gecede indirim olur diye dusunuyorum."Yeni Gibi" Sapphire Pure RX 9070 XT almayı düşünüyorum bu fiyata değer mi, riskli mi? Deneyimleriniz nedir? Teşekkürler
kaca aldın king kaca geldi sen bakıyodun buna birkac gündürVatan paraf arti gece indirimiyle xfx 9070xt mercury white alirim. Hemde neredeyse aybi fiyata 0 ni almis olacaksin. Bu gecede indirim olur diye dusunuyorum.
XFX MERCURY RX 9070 XT OC MAGNETIC AIR WHITE 16GB RGB GDDR6 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX MERCURY RX 9070 XT OC MAGNETIC AIR WHITE 16GB RGB GDDR6 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Pure daha hoş geliyor banaVatan paraf arti gece indirimiyle xfx 9070xt mercury white alirim. Hemde neredeyse aybi fiyata 0 ni almis olacaksin. Bu gecede indirim olur diye dusunuyorum.
XFX MERCURY RX 9070 XT OC MAGNETIC AIR WHITE 16GB RGB GDDR6 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX MERCURY RX 9070 XT OC MAGNETIC AIR WHITE 16GB RGB GDDR6 256Bit Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sizin tercihiniz tabi. Ama inceleme videolarina bir bakin derim.Pure daha hoş geliyor bana
35 e geldi hocam iste. 6 taksitkaca aldın king kaca geldi sen bakıyodun buna birkac gündür
cw mevcut kartta iade etsem mi acaba hocamhayırlı olsun hocam güle güle kullanırsınız coil whine sesinden iade olabılır ona dıkkat edın
Son 5 ekran kartımın hepsinde çıktı. Kafaya takmamak gerekiyorcw mevcut kartta iade etsem mi acaba hocam
4070ti ve 4080super aldım son 2 senede biri msi biri zotac çıkmadı şansıma elektronik şans işi ama kabul etmek zorunda değilsinizSon 5 ekran kartımın hepsinde çıktı. Kafaya takmamak gerekiyorCw siz kart denk getirmek daha zor artık