- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil 6553K şu an.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptop.com da 53 gözüküyor sepette 6553K şu an.
Değil 6553K şu an.
Laptop.com da 53 gözüküyor sepette 6553K şu an.
Özellikle gaming.gen gibi bir firmanın böyle bi indirim yapmasından dolayı en başından beri bu şüphe var bende53K şu an.
Bu kadar stok tüketip fiyatı 70k olduktan sonra tekrar 53e indirmeleri "laptopta sorun mu var acaba ya?" dedirtti
Bence lenovo dist. ile anlaştılar belirli satış sayısına kadar 53000 e satılacak diye. Normalde pek yapılmayacak bir indirim53K şu an.
Bu kadar stok tüketip fiyatı 70k olduktan sonra tekrar 53e indirmeleri "laptopta sorun mu var acaba ya?" dedirtti
havale ile siparis nasil oluyor hocam suan 65000 telefonla arayip 54 bine alabildinizmiHavale ile sipariş oluşturmuştum, hala düşünüyorum biraz zorlayıp alsam mı diye
Yok 53k iken ödeme adımında kart değil havale seçtim.havale ile siparis nasil oluyor hocam suan 65000 telefonla arayip 54 bine alabildinizmi
NEDENARKADAŞ LAPTOP ALDIĞIM HER GÜN PİŞMAN OLUYORUM ÇILDIRCAMNEDEN
2 ay önce zam gelcek diye LOQ aldım 40k'ya 5050 i5 13450HX'li 10k koyup şunları alamadığıma üzülüyorum.NEDEN
Siz de gayet iyi fiyata almışsınız, bu biraz ekstra idi. Böyle şeylere can sıkmak yerine elinizdekinin keyfine bakın.2 ay önce zam gelcek diye LOQ aldım 40k'ya 5050 i5 13450HX'li 10k koyup şunları alamadığıma üzülüyorum.