- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlısı buymuş dostum bende 2 3 aydır pusudaydım denk gelince aldım her kese paylaştım2 ay önce zam gelcek diye LOQ aldım 40k'ya 5050 i5 13450HX'li 10k koyup şunları alamadığıma üzülüyorum.
Hayırlısı buymuş dostum bende 2 3 aydır pusudaydım denk gelince aldım her kese paylaştım2 ay önce zam gelcek diye LOQ aldım 40k'ya 5050 i5 13450HX'li 10k koyup şunları alamadığıma üzülüyorum.
Öyle de biraz açgözlülük oluyor bunları gördükçeSiz de gayet iyi fiyata almışsınız, bu biraz ekstra idi. Böyle şeylere can sıkmak yerine elinizdekinin keyfine bakın.
Hayırlı olsun hocam.Hayırlısı buymuş dostum bende 2 3 aydır pusudaydım denk gelince aldım her kese paylaştım
Haydaa, gelişmeleri paylaşır mısın?Beni aradılar iptal edilecek dediler kargoya verilen olursa yazabilir mi
Bu sürekli yanlış fiyat koyup reklam yapanlardan gına geldi artık.Beni aradılar iptal edilecek dediler kargoya verilen olursa yazabilir mi
HADİ BE İNANMAMBeni aradılar iptal edilecek dediler kargoya verilen olursa yazabilir mi
Havale ile almıştım böyle yapıyorlarsa parayı toparlamakla uğraşmayacağım, var mı başka iptal olan?Beni aradılar iptal edilecek dediler kargoya verilen olursa yazabilir mi
Sebep sormadın mı? İlk yarım saat içinde görüp sipariş veren arkadaşlarda bir sorun var mı mesela?Beni aradılar iptal edilecek dediler kargoya verilen olursa yazabilir mi
Arkadaş konuda 2. mesajı atanSebep sormadın mı? İlk yarım saat içinde görüp sipariş veren arkadaşlarda bir sorun var mı mesela?
Aşırı satış oldu, belki son alanları stok sıkıntısı sebebiyle iptal ederler diye içimde bir şüphe vardı.
İlk mesaj atanlardan ama ne zaman sipariş verdi bilemedik. Bir çıkarım yapmaya çalışıyorum.Arkadaş konuda 2. mesajı atan![]()
Entegratör hatası dediSebep sormadın mı? İlk yarım saat içinde görüp sipariş veren arkadaşlarda bir sorun var mı mesela?
Aşırı satış oldu, belki son alanları stok sıkıntısı sebebiyle iptal ederler diye içimde bir şüphe vardı.
Bazıları aramıştı sorun yok gönderilecek demişti.Entegratör hatası dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Laptop.com.tr den almıştım ben