❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

2 ay önce zam gelcek diye LOQ aldım 40k'ya 5050 i5 13450HX'li 10k koyup şunları alamadığıma üzülüyorum.
Hayırlısı buymuş dostum bende 2 3 aydır pusudaydım denk gelince aldım her kese paylaştım

Siz de gayet iyi fiyata almışsınız, bu biraz ekstra idi. Böyle şeylere can sıkmak yerine elinizdekinin keyfine bakın.
Öyle de biraz açgözlülük oluyor bunları gördükçe :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlısı buymuş dostum bende 2 3 aydır pusudaydım denk gelince aldım her kese paylaştım
Hayırlı olsun hocam.

Beni aradılar iptal edilecek dediler kargoya verilen olursa yazabilir mi
Sebep sormadın mı? İlk yarım saat içinde görüp sipariş veren arkadaşlarda bir sorun var mı mesela?
Aşırı satış oldu, belki son alanları stok sıkıntısı sebebiyle iptal ederler diye içimde bir şüphe vardı.

Sebep sormadın mı? İlk yarım saat içinde görüp sipariş veren arkadaşlarda bir sorun var mı mesela?
Aşırı satış oldu, belki son alanları stok sıkıntısı sebebiyle iptal ederler diye içimde bir şüphe vardı.
Arkadaş konuda 2. mesajı atan :D

Arkadaş konuda 2. mesajı atan :D
İlk mesaj atanlardan ama ne zaman sipariş verdi bilemedik. Bir çıkarım yapmaya çalışıyorum.

Başka iptal diye aranan oldu mu?

Entegratör hatası dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop.com.tr den almıştım ben

Konuyu açan ve ilk alan benin beni arayan olmadı aramaya da korkuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Geri