❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Oha ya koskoca hbsin düştüğün hallere bak
Bilirkişi o kadar güzel işini yapmış ki fiyatları listelemiş geçmiş olaylardan örnek vermiş ve genel olarak beni haklı bulmuş karşı tarafın açtığı itirazı mantıksız bulmuş günün sonunda avukat itiraz dilekçesinde diyor ki ürünü alan kötü niyetle almıştır bizim lehimize olanlar ok karşımızda ki kararlar not ok :kekw: :kekw: hakim ne karar verecek çok merak ediyorum

Bilirkişi o kadar güzel işini yapmış ki fiyatları listelemiş geçmiş olaylardan örnek vermiş ve genel olarak beni haklı bulmuş karşı tarafın açtığı itirazı mantıksız bulmuş günün sonunda avukat itiraz dilekçesinde diyor ki ürünü alan kötü niyetle almıştır bizim lehimize olanlar ok karşımızda ki kararlar not ok :kekw: :kekw: hakim ne karar verecek çok merak ediyorum
Bilirkişi de sizi haklı bulduysa gelir bence ürün, thh ve bilirkişi sizi desteklemiş hakimin üstüne koyacağı bişi yok bence.

Bu arada ben havale ile sipariş oluşturdum, 2. iş gününün sonlarına doğru parayı yatırsam ayıktırmadan çıkar mıyız acaba bu işin içinden :D

NEREYE NASIL BAŞVURACAĞIZ BUNLARIN YANINA BIRAKMAYALIM

Kötü niyet olsa 50 tane alırdım 1 tane almışız hangi kötü niyetten bahsediyor acaba

hee ben de yaşadım aynısını S25+ ımı aldım hepsiburadadan kullanıyorum su anda. Avukata bile gitmedim kendim yazdım dilekçeyi uyaptan yolladım

millet gece yatarken hangi oyunu indirip oynasam diye hayal kuruyodu ah lan gaming gen.. Artık boykot listesinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,768
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri