thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,664
AYNEN BANA DA AYNISINI SÖYLÜYORLAR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GOOGLE HARİTALARDAN HER KES YORUM YAPSIN
Belliydi zaten iptal geleceği.Son durum;
Laptop tr gaming tr fark etmeksizin tüm siparişler iptal edilecekmiş. 62.999 TL'ye düşürmesi gereken entegratör 52.999 TL'ye düşürdüğü için hata olmuş. Teker teker herkesi arıyorlarmış
@B1L0
KÜFÜR ETMEMEK İÇİN KENDİMİ SOR TUTUYORUM HERKES GOOGLE DAN YORUM YAPSINYine bir neslin hayalleriyle oynadılar
32-33 lük samsung telefon hb de 24 e düştü hatırlarsınız belki s24+ thh ye gittim kazandım hepsiburada beni dava etti hakim inceleme için bir uzmana yetki verdi inceledi beni haklı buldu hb avukatı karara itiraz etti mahkeme istedi bir de utanmadan davanın masraflarını da benim ödememi istemişBu arada thhden olumlu dönüş olur gibi geliyor bana, 65lik ürün 15e alınmadı sonuçta. Başvurcaklar siteden ss alsa iyi olabilir stok bitti veya normal fiyatı 100k idi gibi savunmalara karşı.
gaming genden aldığım anında yattı. 1-2 gün içinde yatırmazlarsa thh de koz olarak kullanPara iadesi beklencek bir de kim bilir kaç güne gelcek
Oha ya koskoca hbsin düştüğün hallere bak32-33 lük samsung telefon hb de 24 e düştü hatırlarsınız belki s24+ thh ye gittim kazandım hepsiburada beni dava etti hakim inceleme için bir uzmana yetki verdi inceledi beni haklı buldu hb avukatı karara itiraz etti mahkeme istedi bir de utanmadan davanın masraflarını da benim ödememi istemiş![]()
bu tip senaryolar yaşanması bir tık uğraştırıyor artık belki gaming gen avukatla uğraşmadan thh kararı gönderir eskisi gibi değil maalesef hakim kararını bekliyorum thh ye gidecekler süreçlerin değiştiğini bilerek gitsin. Zamanında migrosta uğraştırmıştı airfreyer alanları