Ben ezbere bastığım için sıkıntı yaşamıyorum ama gece tuşlar belli olmuyor evetIşık geçilmiyormuş hocam
Yazdığın klavyeyi bilmiyorum . F87proyu kullandığım için önerdimPeki ajaj ak 820 max plus mu alayım aula
f87 pro mu
memnunmusun klavyeden birde uzuca almak istiyorum da nereden alabilirimYazdığın klavyeyi bilmiyorum . F87proyu kullandığım için önerdim
Bende de aynısı var iyi hoş ama ışık geçirmiyor, ben eski klavyemin tuşlarını söküp takarak ışıktan faydalandım yani sana kalmış kararı.memnunmusun klavyeden birde uzuca almak istiyorum da nereden alabilirim
TEK SORUN IŞIK İSE SORUN DEĞİL BENİM İÇİN AJAAZ AK820 KULLANIYORDUM ÇİFT BASIYORDU 3 AYDAN SONRABende de aynısı var iyi hoş ama ışık geçirmiyor, ben eski klavyemin tuşlarını söküp takarak ışıktan faydalandım yani sana kalmış kararı.
11ekimde aldım çok memnunum şuana kadar. Işık benim için bir sorun değil . Sadece space tuşu çok hassasti 1 hafta ona alıştım. 1700e almistim o zaman. Şarjı bitmiyor kolay kolaymemnunmusun klavyeden birde uzuca almak istiyorum da nereden alabilirim
Valla ben sipariş vetdim umarım sorun yaşamam rengi diğerine göre daha uygundu onu aldım hem bataryası hoşuma gittiTEK SORUN IŞIK İSE SORUN DEĞİL BENİM İÇİN AJAAZ AK820 KULLANIYORDUM ÇİFT BASIYORDU 3 AYDAN SONRA
sağol kanka yardımların için11ekimde aldım çok memnunum şuana kadar. Işık benim için bir sorun değil . Sadece space tuşu çok hassasti 1 hafta ona alıştım. 1700e almistim o zaman. Şarjı bitmiyor kolay kolay