Yardım 2000-3000 TL bandında kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
1,792
Merhaba,2000-3000 TL bandında bir kulaklık almayı düşünüyorum.Günlük PC kullanımında ve Rainbow Six Siege gibi FPS türünde oyunlar için kullanıcam.
Kablolu veya kablosuz bağlantı ya da kulak üstü kulak içi olması fark etmez.

Son düzenleme:
Merhaba,1000-2000 TL bandında bir kulaklık almayı düşünüyorum.Günlük PC kullanımında ve Rainbow Six Siege gibi FPS türünde oyunlar için kullanıcam.
Kablolu veya kablosuz bağlantı ya da kulak üstü kulak içi olması fark etmez.
Bir tanıdığımda şu var mikrofon kalitesi ve sesi iyi

Atk Neptün n9 al bence özellik çok fazla
Aklıma yatan en iyi ürün o oldu zaten ama Wraith ile ilgili bir kaç sıkıntı yaşayan insanın yorumlarını görünce içime bir şüphe düştü.

Aklıma yatan en iyi ürün o oldu zaten ama Wraith ile ilgili bir kaç sıkıntı yaşayan insanın yorumlarını görünce içime bir şüphe düştü.
Bende aldım hocam ama başka yok şuan böyle denk gelen epet çok şansız değilsek kötü ürün denk gelme azdır nede olsa 30 40 üründe 2 gelir yani ods denk gelmez heralde bende aldım yani artık şansa başka alternatif olsa almayacsktım ama Mchose x9 bekledim gelmedi kalmaz diye direk çekdim

Bende aldım hocam ama başka yok şuan böyle denk gelen epet çok şansız değilsek kötü ürün denk gelme azdır nede olsa 30 40 üründe 2 gelir yani ods denk gelmez heralde bende aldım yani artık şansa başka alternatif olsa almayacsktım ama Mchose x9 bekledim gelmedi kalmaz diye direk çekdim
Bende Havit Gamenote Fuxi H7 almayı düşünüyordum ama hiç bir yerde bulamadım.ATK'yı gördüm bugün incelemeleri falan güzel geldi tek sıkıntı Wraith ama o da dediğiniz gibi şans eseri.Bu arada üründen memnun musunuz ? Genel kullanım veya oyunlarda

Bende Havit Gamenote Fuxi H7 almayı düşünüyordum ama hiç bir yerde bulamadım.ATK'yı gördüm bugün incelemeleri falan güzel geldi tek sıkıntı Wraith ama o da dediğiniz gibi şans eseri.Bu arada üründen memnun musunuz ? Genel kullanım veya oyunlarda
Daha gelmedi hocam 1 2 güne gelecek o zamana kadar almassanız yorumumu yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,791
Üyeler
190,100
Son üye
Y_emre_788
Geri