RDR2 ucuza temin edebilir miyim?

ben de öylr düşünüyorum ama korsan indirmesi zahmetli bir oyun olduğu için uğraşmak istemedim açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır
hic zahmeti yok hocam çok basit. o oyunu 3 kere korsan olarak bitirdim, türkce dili olsa inan 50 dolar bile verirdim o kadar sevdiğim bir oyun.

Asıl korsan indirmesi daha riskli neden gidip 30TL'ye steamdan oynamak varken korsan için uğraşsın? 2 ekmek parası.
korsanda risk yok güvenilir siteden indirse sorun olmaz niye çalıntı içeriğe para ödesin hem o hesapların çoğu çalıntı bazı iyi satıcılar dışında çoğu çalıp veya bedava dağıtılan hesapları satıyor

Google'dan RDR2 ortak hesap diye aratın karşınıza çıkacak 2 tane güvenilir site var zaten oralardan alıp steam'e bağlanarak orjinal bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz fakat hesaba girdikten sonra çevrimdışına almazsanız hesaptan atıyor haberiniz olsun. Herhangi bir ceza, ban vs. gibi durumlarda yok siz başkasının hesabına girip oynuyormuşsunuz gibi oluyor yıllardır çıkan her oyunu bu şekilde oynarım.

crack oynasan daha iyi ben crack 8 saat oynadım sarmadı beni sildim sonra hesap işlerle uğraşma bence

korsanda risk yok güvenilir siteden indirse sorun olmaz niye çalıntı içeriğe para ödesin hem o hesapların çoğu çalıntı bazı iyi satıcılar dışında çoğu çalıp veya bedava dağıtılan hesapları satıyor
Çalıntı içerik diyorsun gelip korsan öneriyorsun ne alaka? Hesabın çalıntı olup olmaması da önemli değil sonuçta sen internette satışa açık içeriğe para verip hesaptan oynuyorsun gerisi seni alakadar eden bir durum değil.

Asıl korsan indirmesi daha riskli neden gidip 30TL'ye steamdan oynamak varken korsan için uğraşsın? 2 ekmek parası.
hocam yıllardır bu sekil oyun oynayanlar var kimsenin başına bir olay geldiğini görmedim. ben şahsen adamlara kızmıyorum, hem türkçe dil ekleme hem gidip oyuna 3000 tl iste.

Çalıntı içerik diyorsun gelip korsan öneriyorsun ne alaka? Hesabın çalıntı olup olmaması da önemli değil sonuçta sen internette satışa açık içeriğe para verip hesaptan oynuyorsun gerisi seni alakadar eden bir durum değil.
çalıntı içeriğe para verme diyorum ben korsana paramı verecek birde adam?ayrıca o ürün internette satışa açık diye legal olmuyor

Çalıntı içerik ne alaka zaten oyuna para veriliyor geriye kalan kişiler oynamak için kiralıyor orayı.

çalıntı içeriğe para verme diyorum ben korsana paramı verecek birde adam?ayrıca o ürün internette satışa açık diye legal olmuyor
İçerik çalıntı değil zaten ne saçmaladığını gerçekten anlamadım

Çalıntı içerik ne alaka zaten oyuna para veriliyor geriye kalan kişiler oynamak için kiralıyor orayı.
bu yapılan legal değil ki milletin genelde hesabı çalınıp satılıyor hesaplar hem şirket hesabı olsa bile yapılan yasak ticari dağıtımda kullanamazsın bir oyunu sen

hocam yıllardır bu sekil oyun oynayanlar var kimsenin başına bir olay geldiğini görmedim. ben şahsen adamlara kızmıyorum, hem türkçe dil ekleme hem gidip oyuna 3000 tl iste.
Doğrudur hocam korsanla pek aram yok ama 30TL verip hiç korsan ile uğraşmadan sadece indirme tuşuna basmak çok daha basit bence.

İçerik çalıntı değil zaten ne saçmaladığını gerçekten anlamadım
genelde çalıntı hesap satıyorlar onu diyorum hem şirket hesapları olsa bile yapılan yine illegal bir işlem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,271
Üyeler
189,819
Son üye
pcdelisi35
Geri