dediğin modele baktıgımda içim karardı gibi bende buldumda bunuyorumHocam z1 se'nin görüntüsü g pro x'e benziyor büyük bir fare, gm80 plus yumurta tasarımında küçük bir fare. Eğer icarus'un görüntüsünde bir ürün arıyorsanız razer basilisk'ler var ancak onlar da pahalı ve fiyatına değecek ürünler değil.
Hocam 1500 liraya alınmaz, aula sc680 bu fiyata geliyor neredeyse her özelliği daha iyi. Attack shark genel olarak kötü bir marka ürünleri kronik sorunu var çoğu ürünün. n11'de yeni hesap açınca 250 tl kuponladediğin modele baktıgımda içim karardı gibi bende buldumda bunuyorum
ayrıca şu model nedense bi hoşuma gitti
![]()
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark R1 Superlıght 18000 Dpı Ultra Hafif Paw3311 Kablosuz Oyuncu Faresi (GRIP TAPE HEDİYELİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
www.n11.com
Aynısı 2-3 ay önce satılan gamepower fenix modelinde de birçok kişinin başına gelmişti. Kronik bir sorun gibi duruyor, çözümü var mıdır emin değilim.Ben mouse'dan memnun kalamadım. Bana önereceğiniz bir çözüm var mı acaba? Ara ara mouse mousepadde okumuyor, ama bağlantı kopması değil, tıklar çalışıyor mousepad dışında masada da çalışıyor ama bir tek mousepad üzerinde mouse hareket ettiremiyorum. Kafayı yedirtiyor insana bazen. Sorun nedir sizce?
Cevabınız için teşekkürler hocam. O zaman istemeye istemeye iade edeceğiz sanırım.Aynısı 2-3 ay önce satılan gamepower fenix modelinde de birçok kişinin başına gelmişti. Kronik bir sorun gibi duruyor, çözümü var mıdır emin değilim.
Hocam iademi kabul ettiler bugün haveriniz plsunSatıcıya sor kısmından yazdım, incehesap kutusu açılmamışsa iade edebilirsiniz dedi bana. İade alırlarsa bilgi verir misiniz?
Kutunun kenarındaki bantlarda deformasyon vardı değil mi? Doğal olarak açarken şekli bozuluyor çünkü. Ben de iade edeceğimHocam iademi kabul ettiler bugün haveriniz plsun
Tabi hocam ben direkt falçata ile kesmiştim. Geri yollarken kutu yanlışlıkla açılmasın diye kağıt bant kullanmıştım hatta. Ergonomik gelmedi konforsuz yazmıştım açıklamaya.Kutunun kenarındaki bantlarda deformasyon vardı değil mi? Doğal olarak açarken şekli bozuluyor çünkü. Ben de iade edeceğim
Platform üzerindeki iade nedeni kısmına mı yazdınız yoksa kağıda vs mi yazıp yolladınızTabi hocam ben direkt falçata ile kesmiştim. Geri yollarken kutu yanlışlıkla açılmasın diye kağıt bant kullanmıştım hatta. Ergonomik gelmedi konforsuz yazmıştım açıklamaya.
Platform üzerinden hocam, hepsiburadadan yazdım.Platform üzerindeki iade nedeni kısmına mı yazdınız yoksa kağıda vs mi yazıp yolladınız
Lod ayarı göremedim hakkında bilgi de yok belki lod ayarı yüksek olduğundan olabilirBen mouse'dan memnun kalamadım. Bana önereceğiniz bir çözüm var mı acaba? Ara ara mouse mousepadde okumuyor, ama bağlantı kopması değil, tıklar çalışıyor mousepad dışında masada da çalışıyor ama bir tek mousepad üzerinde mouse hareket ettiremiyorum. Kafayı yedirtiyor insana bazen. Sorun nedir sizce?