❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
max 1.5k kablosuz mouse önerisi varmı

Hocam z1 se'nin görüntüsü g pro x'e benziyor büyük bir fare, gm80 plus yumurta tasarımında küçük bir fare. Eğer icarus'un görüntüsünde bir ürün arıyorsanız razer basilisk'ler var ancak onlar da pahalı ve fiyatına değecek ürünler değil.
dediğin modele baktıgımda içim karardı gibi bende buldumda bunuyorum :D
ayrıca şu model nedense bi hoşuma gitti

dediğin modele baktıgımda içim karardı gibi bende buldumda bunuyorum :D
ayrıca şu model nedense bi hoşuma gitti
Hocam 1500 liraya alınmaz, aula sc680 bu fiyata geliyor neredeyse her özelliği daha iyi. Attack shark genel olarak kötü bir marka ürünleri kronik sorunu var çoğu ürünün. n11'de yeni hesap açınca 250 tl kuponla

Rengini muhtemelen beğenmeyebilirsiniz ancak dediğim gibi her özelliği daha iyi, üstelik daha sağlam markanın.
Burdan bakabilirsiniz farklarına isterseniz.

Ben mouse'dan memnun kalamadım. Bana önereceğiniz bir çözüm var mı acaba? Ara ara mouse mousepadde okumuyor, ama bağlantı kopması değil, tıklar çalışıyor mousepad dışında masada da çalışıyor ama bir tek mousepad üzerinde mouse hareket ettiremiyorum. Kafayı yedirtiyor insana bazen. Sorun nedir sizce?

Ben mouse'dan memnun kalamadım. Bana önereceğiniz bir çözüm var mı acaba? Ara ara mouse mousepadde okumuyor, ama bağlantı kopması değil, tıklar çalışıyor mousepad dışında masada da çalışıyor ama bir tek mousepad üzerinde mouse hareket ettiremiyorum. Kafayı yedirtiyor insana bazen. Sorun nedir sizce?
Aynısı 2-3 ay önce satılan gamepower fenix modelinde de birçok kişinin başına gelmişti. Kronik bir sorun gibi duruyor, çözümü var mıdır emin değilim.

Aynısı 2-3 ay önce satılan gamepower fenix modelinde de birçok kişinin başına gelmişti. Kronik bir sorun gibi duruyor, çözümü var mıdır emin değilim.
Cevabınız için teşekkürler hocam. O zaman istemeye istemeye iade edeceğiz sanırım.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Renz
Kutunun kenarındaki bantlarda deformasyon vardı değil mi? Doğal olarak açarken şekli bozuluyor çünkü. Ben de iade edeceğim
Tabi hocam ben direkt falçata ile kesmiştim. Geri yollarken kutu yanlışlıkla açılmasın diye kağıt bant kullanmıştım hatta. Ergonomik gelmedi konforsuz yazmıştım açıklamaya.

Tabi hocam ben direkt falçata ile kesmiştim. Geri yollarken kutu yanlışlıkla açılmasın diye kağıt bant kullanmıştım hatta. Ergonomik gelmedi konforsuz yazmıştım açıklamaya.
Platform üzerindeki iade nedeni kısmına mı yazdınız yoksa kağıda vs mi yazıp yolladınız

Bu farenin arka kısmı mı yüksek yoksa orta tarafı mı?

Lod ayarı göremedim hakkında bilgi de yok belki lod ayarı yüksek olduğundan olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri