Merhaba, aynı ürünü ben de almak istiyorum memnun musunuz? Sıcaklık değerleri nasıl?Panorama 18.999TL
PANORAMA SE 14.999 TL
Bekleyenlere gelmiş. SE çektim bir tane sistemin kalan tek eksik parçasıydı.. Bu konu burada dursun aldıktan sonra detaylı inceleme ve kullanım bilgisini paylaşacağım.
Alıntıyı görüntüle
Anladım çok hoşuma giden bir modeldi üzüldüm, önerebileceğiniz bir sıvı soğutucu var mı? Bütçem 20.000 TL'ye kadar.sıcaklık değerleri güzel ama tavsiye etmiyorum çok gıcık bir pompa sesi var.
Hocam şu ürünü mü kastediyorsunuz ? Bunun fanlarından biri bozuldu diyelim. Yerine aynı ölçülerde başka bir fan takmak istesek takamıyor muyuz ?ryuo 4 de çok tatlı duruyor ama ekranı küçük ve aftermarket fan takılmıyor diye tercih etmedim. Ben bu aio’yu lian li TL lcd ile kullanmayı planlıyorum
görüntüsü harika inanılmaz hoş performansı da gayet iyi ama dediğim gibi pompa sesi çileden çıkarabilir... lian li nin böyle kavisli ekranı çıkacak q1 2026 da onu bekleyebilirsin ya da stok bekleyip bunu https://www.gaming.gen.tr/urun/7636...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ve yahut bunu alabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/7636...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ya da riske girip panorama alabilirsin ben supportla konuştum iade et yenisini al dediler. Ürünü wraith üzerinden aldığım için ne kadar leş bir geri iade politikaları olduğunu biliyorum o yüzden iade etmedim. yenisiyle değişimi. ben pompa sesini 2600rpm düşürdüm şu an ses minumum düzeyde ama yinede duyuluyor. 3400 rpm de ise dayanılmaz halde pompa sesi.Anladım çok hoşuma giden bir modeldi üzüldüm, önerebileceğiniz bir sıvı soğutucu var mı? Bütçem 20.000 TL'ye kadar.
tabi ki.. her hangi bir 120mm fan takabilirsin ben mesela kendi fanlarıyla kullanmıyorum lian linin lcd fanlarını taktım aynı mantık. Ryou öneririm ama piyasası 15k falan stok beklenir.Hocam şu ürünü mü kastediyorsunuz ? Bunun fanlarından biri bozuldu diyelim. Yerine aynı ölçülerde başka bir fan takmak istesek takamıyor muyuz ?
görüntüsü harika inanılmaz hoş performansı da gayet iyi ama dediğim gibi pompa sesi çileden çıkarabilir... lian li nin böyle kavisli ekranı çıkacak q1 2026 da onu bekleyebilirsin ya da stok bekleyip bunu https://www.gaming.gen.tr/urun/7636...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ve yahut bunu alabilirsin https://www.gaming.gen.tr/urun/7636...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ya da riske girip panorama alabilirsin ben supportla konuştum iade et yenisini al dediler. Ürünü wraith üzerinden aldığım için ne kadar leş bir geri iade politikaları olduğunu biliyorum o yüzden iade etmedim. yenisiyle değişimi. ben pompa sesini 2600rpm düşürdüm şu an ses minumum düzeyde ama yinede duyuluyor. 3400 rpm de ise dayanılmaz halde pompa sesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabi ki.. her hangi bir 120mm fan takabilirsin ben mesela kendi fanlarıyla kullanmıyorum lian linin lcd fanlarını taktım aynı mantık. Ryou öneririm ama piyasası 15k falan stok beklenir. Alıntıyı görüntüle
ryuo al. Aynı videoyu sürekli kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz. Benimkinin softwarinde birden fazla video yükledim sürekli loop'da kafam ağrımıyor. Ama burn in stresi cidden kötü. ben kesinlikle ryou alırdım.Öncelikle setup çok iyi duruyor iyi günlerde kullanın. Konuya dönersek , açıkçası rog ekosistem yaptığım için Ryou IV veya Ryujin 360 extreme alacağım. Cidden çok kararsız kaldım. Ryuo'nun ekranının büyük oluşu ve kavisli oluşu çok hoşuma gidiyor. Lakin oled ekran olduğu için uzun vadede ''burn in '' dedikleri yanık olayı yaşanır mı acaba diye düşünüyorum. Bu yüzden alasım kaçıyor. Ayrıyeten Asus bu sıvı soğutucuya 6 yıl garanti veriyorken Oled ekranına sadece 2 yıl garanti vermiş. Halbuki Ryujin extreme komple 6 yıl garantili. Cidden ne yapacağımı bilmiyorum. İşimi garantiye alıp ryujin mi alsam acaba ?
varmı stoklarda beyazı ryuo yada lian li yi mi bekleyelimryuo al. Aynı videoyu sürekli kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz. Benimkinin softwarinde birden fazla video yükledim sürekli loop'da kafam ağrımıyor. Ama burn in stresi cidden kötü. ben kesinlikle ryou alırdım.
Hayırlı olsun Bence ekran kartını dikey koyup güzel beyaz bir sleeved set yaparsanız tadından yenmez.Panorama 18.999TL
PANORAMA SE 14.999 TL
Bekleyenlere gelmiş. SE çektim bir tane sistemin kalan tek eksik parçasıydı.. Bu konu burada dursun aldıktan sonra detaylı inceleme ve kullanım bilgisini paylaşacağım.
Alıntıyı görüntüle
sistemin bitmiş hali
Alıntıyı görüntüle
lian li dikey gpu seti bekliyorum pcie 5.0 olanHayırlı olsun Bence ekran kartını dikey koyup güzel beyaz bir sleeved set yaparsanız tadından yenmez.
ryuo yok stokta. lian li bekleyebilirsin illa kavsili ekran istiyorsan ya da thermalright. sadece gaminggen satıyor ama onu çok fahiş fiyata satıyorlardıvarmı stoklarda beyazı ryuo yada lian li yi mi bekleyelim
Sıcaklık konusunda normali daha iyi diyorlar. Senin yorumun nedir?Panorama 18.999TL
PANORAMA SE 14.999 TL
Alıntıyı görüntüle
sistemin bitmiş hali
Alıntıyı görüntüle
ekranın altında fan olduğu için doğrudur muhtemel. Ama çoğu kişi bu aio'dan şikayetçi. ben dahil. Se olmayan versiyonda ekranın altındaki fanın çok sesli çalıştığını söylüyorlar. Benim aldığım model SE 3300RPM de sesten duramıyorum. 2600rpm de bir tık ses azalıyor ama pompa sesi inanılmaz gıcak. (belki benim ki bozuktur diye garanti yollayacağım ama yerine bir şeyler bakıyorum şu an. Wraith'den çok bir umudum yok ama umarım değiştiriler. Genel olarak herkeste aynı problem var ama. Discord'da SE kullanan herkes pompa sesinden şikayetçi). Kendi fanları ayrıca yetersiz. Ben lian li reverse tl fanlarla kullanıyorum idle 47-49. oyunlarda yükte 57-59 falan alıyorum max pompa seviyesi 2600rpm de. Ses konusunda takıntılıysan bence uzak dur. Görüntü olarak muazzam duruyor. Performansı da gayet yeterli. Ama pompa sesi beni kanser etti. Değiştirmeyi düşünüyorum şu an. Dikey gpu bracketiyle zaten sığmadı ekran. Pompanın Yaptığı ses: https://streamable.com/xp7hvkSıcaklık konusunda normali daha iyi diyorlar. Senin yorumun nedir?