YEni aldıklarımdan bir sipariş gümrükten geçti, diğeri hâlâ Çin'de uçuş bekliyor. 6 Şubat a kadar getirir muhtemelen. Gelmezse iade alırım sorun olmuyor.ben aanlamadım bu alışveriş kapanmadı mı ben 1 aydır kapalı idye biliyorum ve nasıl güvenerek alıyonuz gelmesi sıkıntı değilmi benim 100 lerce kupon var ama güvenemediğim içün hiç harcamadım beni bir aydınlatın
Peki bir şey almak riskli mi şuanYEni aldıklarımdan bir sipariş gümrükten geçti, diğeri hâlâ Çin'de uçuş bekliyor. 6 Şubat a kadar getirir muhtemelen. Gelmezse iade alırım sorun olmuyor.
Kapandı alımlar. İstesen de alamıyorsunuz.Peki bir şey almak riskli mi şuan
Anladım hocam teşekkür ederimKapandı alımlar. İstesen de alamıyorsunuz.
Dostum konuyu okumadın mı? Yurtdışından ürün satışı kalktı. İstesen de yurtdışından ürün alamazsın artık Temu'dan. Şuan sadece Türkiye içi satış yapıyor Temu. Bu kupon alma yöntemi de o ürünler için.ben aanlamadım bu alışveriş kapanmadı mı ben 1 aydır kapalı idye biliyorum ve nasıl güvenerek alıyonuz gelmesi sıkıntı değilmi benim 100 lerce kupon var ama güvenemediğim içün hiç harcamadım beni bir aydınlatın
Kafası iyi olup geliyorlar okuma falan yok yurtdışından ürün kapanalı birkaç gün oldu shein için dün de temu kapandı yurtdışı için ama yurtiçi devam ediyor. Yani demek istediğim kimse okumadan etmeden dünyadan habersiz yaşıyorlar.Dostum konuyu okumadın mı? Yurtdışından ürün satışı kalktı. İstesen de yurtdışından ürün alamazsın artık Temu'dan. Şuan sadece Türkiye içi satış yapıyor Temu. Bu kupon alma yöntemi de o ürünler için.
Sadece yerel depodan alabilirsinşimdi ben sipariş vericem temudan alabiliyor muyum geliyor mu tr ye anlamadım. Satın alabiliyorum suan gelir mi ?
Dostum 1 ncisi kafam iyi değil gayet okuma yazmam yerindeKafası iyi olup geliyorlar okuma falan yok yurtdışından ürün kapanalı birkaç gün oldu shein için dün de temu kapandı yurtdışı için ama yurtiçi devam ediyor. Yani demek istediğim kimse okumadan etmeden dünyadan habersiz yaşıyorlar.