Kubilay Yabgu
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Mouse Tavsiyesi istiyorum kablosuz olması tercihimdir bütçem 2000₺
Ne icin kullanmayı düsünüyorsunuz hocam? Ne tür oyunlar için?Mouse Tavsiyesi istiyorum kablosuz olması tercihimdir bütçem 2000₺
Genel oyunlar için hocam genellikle tarkov cs ve hikaye oyunları oynuyorum.Ne icin kullanmayı düsünüyorsunuz hocam? Ne tür oyunlar için?
Genel oyunlar için hocam genellikle tarkov cs ve hikaye oyunları oynuyorum.
gıcırdama ve tıklama sorunları var diye duydum doğru mudur ?![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
800mah bataryası var normal kullanımda 1 ay götürür seni. Malzeme kalitesi güzel. Ben kullaniyorum alabiliceğin en fp ürünlerden bir tanesi sormak istediğin soruları sorabilirsin.
Uzun süredir kullanıyorum herhangi bir gıcırdama veya esneme gibi sorunlarla karşılaşmadım. Belki ilk üretimde olabilir ama şuan öyle bir sorun yok hocamgıcırdama ve tıklama sorunları var diye duydum doğru mudur ?
anladım hocam teşekkürlerUzun süredir kullanıyorum herhangi bir gıcırdama veya esneme gibi sorunlarla karşılaşmadım. Belki ilk üretimde olabilir ama şuan öyle bir sorun yok hocam
Rica ederim, ödeme kısmında Conlife kuponu var bu arada kargo belese geliyoanladım hocam teşekkürler