Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

swan

80+
Reaksiyon skoru
140
2026 yılı olmadan eczaneden 2 tane almıştım tanesi 70 TL iken bugün alayım dedim 200 TL olmuş dedim oha :D sizin kullandığınız kepek şampuanları da artmış mı ? şunu al dediğiniz bir kepek şampuanı varmı ? normal şampuanları kullandım ama bir etki görmedim

Seboreik dermatit için mi kullanıyorsun yoksa sadece kepek mi ?

2026 yılı olmadan eczaneden 2 tane almıştım tanesi 70 TL iken bugün alayım dedim 200 TL olmuş dedim oha :D sizin kullandığınız kepek şampuanları da artmış mı ? şunu al dediğiniz bir kepek şampuanı varmı ? normal şampuanları kullandım ama bir etki görmedim
Hocam ketoral şampuan 24.07.2023 tarihinde en son 70tl ydi . Son kullanım tarihinin sağlam olduğuna emin miyiz ? 2025 olmadan 170tlydi zaten şaşırdım açıkcası

Zaten etkili 2 tane var birisi Ketoral, ötekini hatırlamıyorum. Cildiye doktoruna randevu alıp yazdır.

Hocam ketoral şampuan 24.07.2023 tarihinde en son 70tl ydi . Son kullanım tarihinin sağlam olduğuna emin miyiz ? 2025 olmadan 170tlydi zaten şaşırdım açıkcası
Çöpe attımda hatırlayamadım ama vardı diye hatırlıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

devlet ne kadarını karşılıyor? karşılanmış fiyatı mı 200
Ben direkt gidip alıyorum öyle reçete filan vermeden alıyorum

Zaten etkili 2 tane var birisi Ketoral, ötekini hatırlamıyorum. Cildiye doktoruna randevu alıp yazdır.
Öyle yazdırınca fiyatı uygunmu oluyor

Valla hocam o konazol vs. 2 3 günde bir kullanılıyor haftada 2 defa falan alın 2 3 ayda bir para verirsiniz.
2 3 güne bir doğrudur ama ben başka normal şampuan filan kullanınca bir kaç güne kepek(egzama) oluyor

Hocam reçete yazdır devlet karşılıyor bir kısmını.
Onu deneyim bir (trendyol da filan öneriniz varsa onlara bakıp araştırıp almayı düşünebilirim ml fazla olan )

Çöpe attımda hatırlayamadım ama vardı diye hatırlıyorum

Ben direkt gidip alıyorum öyle reçete filan vermeden alıyorum

Öyle yazdırınca fiyatı uygunmu oluyor

Yani. Bir kısmını devlet karşılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Ketoral klasiktir egzamada. İyi geliyorsa devam. Ben Viapecia kullanıyorum bana daha etkili lakin fiyatı biraz yüksek en son 650 ye almıştım. Bu arada egzaması olan arkadaşlar bu şampuanların işe yaramasını istiyorsanız saçınızı yıkama şeklinin de düzgün olması lazım. Ben kendi kullanım şeklimi anlatayım. Duşta önce eser miktarda şampuan kullanarak önce saç diplerindeki yağ tabakasını kaldırıyorum iyice duruluyorum (seboreik egzamada fazla yağlanma da tetikliyor.) sonrasında saç temizken saç uzunluğuna göre ideal miktarda tekrar kafayı şampuanlıyorum. ortalama 3-5 dk o şampuan o kafada duruyor direkt durulamıyorum. 3-5 dk sonra kafayı duruluyorum. Bu arada suyun sıcaklığı bile çok önemli, ne soğuk ne de sıcak suyla asla egzama olan bölgeleri yıkamayın. Çok sıcak su egzamayı azdırıyor bölgeyi tahriş ediyor. Soğuk su da iyi gelmiyor diye biliyorum. Zaten egzaması olan adam kafasına kaynar su değdiğinde normalden daha çok yanar o anlaşılıyor. İşte suyun sıcaklığını o normalin üstünde yanma etkisi olmayacak şekilde ılık suyla yıkayın derim. Tamamen kendi yaptıklarım. Bir de düzenli yapmak tabii ki. Evden çalıştığım için 2 günde bir duş alıyorum eğer 3 olursa egzama başlıyor direkt. Bunların yanında gıda önlemi de gerekiyor (seboreik egzama için konuşuyorum). Ben mümkün oldukça salçalı, domatesli, baharatlı şeylerden uzak duruyorum.

bu seberoik dermatiti bu bilim insanı toplaşıp çözüm bulamıyorlar ya bende onu anlamıyom. Hayat kalitesini bu kadar düşüren bir şey olamaz. Çözüm varda açıklamıyor gibi hissetiriyor

Hocam bende egzama var burum çevremde filan oda kafaya vuruyor
Cildiyeye git sana m-furo tarzı steroid losyon yazsın sadece ketoralle kontrol altında tutamazsın dermatiti.

bu seberoik dermatiti bu bilim insanı toplaşıp çözüm bulamıyorlar ya bende onu anlamıyom. Hayat kalitesini bu kadar düşüren bir şey olamaz. Çözüm varda açıklamıyor gibi hissetiriyor
Steroid kullanacaksın ömür boyu, doğru dozda kullandın mı çok zorlayıcı değil.

Cildiyeye git sana m-furo tarzı steroid losyon yazsın sadece ketoralle kontrol altında tutamazsın dermatiti.

Steroid kullanacaksın ömür boyu, doğru dozda kullandın mı çok zorlayıcı değil.

steroid ile ne alakası var ,ilaçların adını karıştırdınız herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,390
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri