Çözüldü✓ Sistemim bozuldu yardımınız lazım (Güncellendi)

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
911
Merhaba arklar,

Yarım saat önce pc de öylesine gezniyordum. Pc birden pat diye kapandı. Tekrar güç düğmesine basıyorum açılmıyor sadece ramların ısıgı yanıyor. Beyaz kabloları kaldırıp tekrar denedim usbleri cıkarıp tekrar denedim . Güç fişi cıkarıp enerji bosaltıp denedim acılmadı. Ekran kartı söktüm yine açılmadı. Sorun psuda mı acaba bilemedim.

Beyaz Sistem : Rz7 7800x3D / Colorful iGame GeForce RTX 4070 / MAG CoreLiquid E360 / X670E Gaming Plus Wifi / TEAMGROUP T-Force Delta Cl30 6000Mhz 32Gb Ram / 970 Evo Plus + 980 Pro + Kıoxıa Pro + Kıoxıa Exceria Plus (Hepsi 1Tb) / ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı / Nzxt H9 Flow Dikey Gpu

25928.webp

Güncelleme

Bugün yedek psu olmadığım için pcciye gittim. İlk olarak farklı psu denemesini istedim ve pc çalıştı. Maalesef sorun psudaymış.

Psu marka model ;

ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bu psu forumda öneri olarak almıştım sağlam psu tam fpydi fakat şans içi bozulabilir.

Belki yüksek akımdandır dicemde priz vs var.
Akım korumalı priz ve akıllı priz vardı sadece kasaya bağlı.

Akım korumalı priz linki tıkla
Sadece kasa güç bağlı akıllı priz görsel ektedir.
26044.webp

Bugün psuyu toplayıp yarın garantiye göndericeğim umarım gaming gen tr yardımcı olurlar. Değişim veya iade yaparlar.

Not : Psu yenilenmiş halidir. Üstünde etiketi mevcuttur

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
siyah alsan bozulmazdı

Merhaba arklar,

Yarım saat önce pc de öylesine gezniyordum. Pc birden pat diye kapandı. Tekrar güç düğmesine basıyorum açılmıyor sadece ramların ısıgı yanıyor. Beyaz kabloları kaldırıp tekrar denedim usbleri cıkarıp tekrar denedim . Güç fişi cıkarıp enerji bosaltıp denedim acılmadı. Ekran kartı söktüm yine açılmadı. Sorun psuda mı acaba bilemedim.

Beyaz Sistem : Rz7 7800x3D / Colorful iGame GeForce RTX 4070 / MAG CoreLiquid E360 / X670E Gaming Plus Wifi / TEAMGROUP T-Force Delta Cl30 6000Mhz 32Gb Ram / 970 Evo Plus + 980 Pro + Kıoxıa Pro + Kıoxıa Exceria Plus (Hepsi 1Tb) / ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı / Nzxt H9 Flow Dikey Gpu

Alıntıyı görüntüle
Bios pilini çıkarıp taktınız mı hocam ?

ramleri söküp ucunu silgi ile silip slotları değişerek takmayı denediniz mi

Merhaba arklar,

Alıntıyı görüntüle
kasayı arkadan güç dümesinden kapat

bios pilini sök söktükten sonra ksayı çalıştırma dügmesine basılı tut 1 dk

sonra pili tak startı ver

Pil ve ramları silip denedim yine aynı tepki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı maalesef
ekran kartını sök start ver gücü alıyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular