Monitörümde ghosting var mı ?

Ats5050

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba ekranda sizce ghosting varmı ?

Ekler

• IMG_7150.webp
    IMG_7150.webp
    46.5 KB · Hit: 21
  • IMG_7147.webp
    IMG_7147.webp
    126.1 KB · Hit: 18
  • IMG_7146.webp
    IMG_7146.webp
    195.8 KB · Hit: 17
  • IMG_7141.webp
    IMG_7141.webp
    142.3 KB · Hit: 15
var..

foto bakılırsa fazla, hangi model monitorun, mprt falan açık mı?

minimal ghosting olması çok büyük problem değildir eğer oyunlarda bunu gözle görülür hissedebiliyorsan o zaman problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çünkü minimal ghosting fps oyunu oynasan da farketmen zor

minimal ghosting olması çok büyük problem değildir eğer oyunlarda bunu gözle görülür hissedebiliyorsan o zaman problem

300 hz seçili

orda hızı kıs biraz 1000 e felan çek hocam telefonuda uzaylıyla aynı yerde sağ doğru çek

ghosting var mı az kalır baya baya ileri seviyede, marka ktc şaşırtmadı.

ghosting var mı az kalır baya baya ileri seviyede, marka ktc şaşırtmadı.
300 hz de normal değil mi

300 h de normal değil mi

Yeşilde konuştuk bu mevzuyu. Daha ghosting testini bilmeyenler aşırı ghosting var ktc şaşırtmadı diyor. Sen zaten öğrenmek için soruyorsun alınma. Ben yanlış yönlendiren umix adlı arkadaş için söylüyorum. Zaten kendisi engelli listemde. Bu konudaki paylaşılan fotoğraf ve videolardan hiç bir şey anlaşılmıyor, fotoğrafa baktıkça insan şaşı gibi oluyor. Gelmiş aşırı var diyor arkadaş... Göz doktoruna gitmesi lazım bu arkadaşın. Çünkü görüntü ya 2 tane gözüküyor ya da fotoğraf o kadar yanlış çekilmiş ki hiç bir şey anlaşılmıyor.

Eğer beğenmediysen ve alternatif amazondan bir model istiyorsan Philips alabilirsin. Amazon da pek seçenek olmadığından iyi olan bunu önerebilirim.

Şu konuyu açıp bir okuyun derim.

Bir konudaki videoya bakın bir de şu videodaki ghosting testine bakın. Neye göre aşırı diyorlar? Teste bakınca gözüm acıyor benim. Fotoğraflama ve video yanlış.

Son düzenleme:
Öncelikle bilginiz için teşekkür ederim videoyu atıyorum size zahmet bakabilirmisimiz
Yeşilde konuştuk bu mevzuyu. Daha ghosting testini bilmeyenler aşırı ghosting var ktc şaşırtmadı diyor. Sen zaten öğrenmek için soruyorsun alınma. Ben yanlış yönlendiren umix adlı arkadaş için söylüyorum. Zaten kendisi engelli listemde. Bu konudaki paylaşılan fotoğraf ve videolardan hiç bir şey anlaşılmıyor, fotoğrafa baktıkça insan şaşı gibi oluyor. Gelmiş aşırı var diyor arkadaş... Göz doktoruna gitmesi lazım bu arkadaşın. Çünkü görüntü ya 2 tane gözüküyor ya da fotoğraf o kadar yanlış çekilmiş ki hiç bir şey anlaşılmıyor.

Eğer beğenmediysen ve alternatif amazondan bir model istiyorsan Philips alabilirsin. Amazon da pek seçenek olmadığından iyi olan bunu önerebilirim.

Şu konuyu açıp bir okuyun derim.

Bir konudaki videoya bakın bir de şu videodaki ghosting testine bakın. Neye göre aşırı diyorlar? Teste bakınca gözüm acıyor benim. Fotoğraflama ve video yanlış.

Öncelikle bilginiz için teşekkür ederim videoyu atıyorum size zahmet bakabilirmisimiz
Varmı sizce

Son düzenleme:
Biraz var ancak kabul edilebilir. Daha hızlı bir model arıyorsan önceki mesajımda paylaştığım Philips modeli alabilirsin. Ama onun hz değeri, renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklığı daha düşük. Amazon şart değilse diğer forumda önerdiğim M27Q2 QD modelini alabilirsin. Ama onunda hz değeri, parlaklığı ve kalibrasyon sonuçları ktc den kötü. Yani bir yerlerden mutlaka vereceksin. Veya bütçeni artırıp qd oled alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri