Ktc 300 h27e6 mport bilmiyorum video ekledimfoto bakılırsa fazla, hangi model monitorun, mprt falan açık mı?
300 hz seçiliminimal ghosting olması çok büyük problem değildir eğer oyunlarda bunu gözle görülür hissedebiliyorsan o zaman problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çünkü minimal ghosting fps oyunu oynasan da farketmen zor
300 hz de normal değil mighosting var mı az kalır baya baya ileri seviyede, marka ktc şaşırtmadı.
300 h de normal değil miminimal ghosting olması çok büyük problem değildir eğer oyunlarda bunu gözle görülür hissedebiliyorsan o zaman problem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çünkü minimal ghosting fps oyunu oynasan da farketmen zor
Yeşilde konuştuk bu mevzuyu. Daha ghosting testini bilmeyenler aşırı ghosting var ktc şaşırtmadı diyor. Sen zaten öğrenmek için soruyorsun alınma. Ben yanlış yönlendiren umix adlı arkadaş için söylüyorum. Zaten kendisi engelli listemde. Bu konudaki paylaşılan fotoğraf ve videolardan hiç bir şey anlaşılmıyor, fotoğrafa baktıkça insan şaşı gibi oluyor. Gelmiş aşırı var diyor arkadaş... Göz doktoruna gitmesi lazım bu arkadaşın. Çünkü görüntü ya 2 tane gözüküyor ya da fotoğraf o kadar yanlış çekilmiş ki hiç bir şey anlaşılmıyor.
www.testufo.com
Yeşilde konuştuk bu mevzuyu. Daha ghosting testini bilmeyenler aşırı ghosting var ktc şaşırtmadı diyor. Sen zaten öğrenmek için soruyorsun alınma. Ben yanlış yönlendiren umix adlı arkadaş için söylüyorum. Zaten kendisi engelli listemde. Bu konudaki paylaşılan fotoğraf ve videolardan hiç bir şey anlaşılmıyor, fotoğrafa baktıkça insan şaşı gibi oluyor. Gelmiş aşırı var diyor arkadaş... Göz doktoruna gitmesi lazım bu arkadaşın. Çünkü görüntü ya 2 tane gözüküyor ya da fotoğraf o kadar yanlış çekilmiş ki hiç bir şey anlaşılmıyor.
Eğer beğenmediysen ve alternatif amazondan bir model istiyorsan Philips alabilirsin. Amazon da pek seçenek olmadığından iyi olan bunu önerebilirim.
Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Şu konuyu açıp bir okuyun derim.
Ghosting her türlü monitör incelemesinde bahsedilen bir kavram. Ve malumunuz ghosting'i test etmek için şöyle bir site var:
Ancak görüyorum ki hala forumdaşlar ghosting'in ne olduğunu karıştıriyor ve sitede neye bakması gerektiğini bilmiyor. Bunun nedeni bazı teknoloji kanallarinın da bunu yanliş bilmesi ve incelemelerinde sürekli yanlış bilgilendirmesi.![]()
TestUFO: Motion Blur Test / Ghosting Test / Pursuit Camera / Pixel Response
TestUFO: Motion Blur Test / Ghosting Test / Pursuit Camera / Pixel Responsewww.testufo.com
Bir konuda bir arkadaşın yine aynı hataya düştüğünü gördüm. Ona yazdığim cevabi bir konu yapayım da herkes görsün dedim. Bknz...
- Fantastiktürk
- Cevaplar: 4
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Bir konudaki videoya bakın bir de şu videodaki ghosting testine bakın. Neye göre aşırı diyorlar? Teste bakınca gözüm acıyor benim. Fotoğraflama ve video yanlış.
Varmı sizceÖncelikle bilginiz için teşekkür ederim videoyu atıyorum size zahmet bakabilirmisimiz
Biraz var ancak kabul edilebilir. Daha hızlı bir model arıyorsan önceki mesajımda paylaştığım Philips modeli alabilirsin. Ama onun hz değeri, renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklığı daha düşük. Amazon şart değilse diğer forumda önerdiğim M27Q2 QD modelini alabilirsin. Ama onunda hz değeri, parlaklığı ve kalibrasyon sonuçları ktc den kötü. Yani bir yerlerden mutlaka vereceksin. Veya bütçeni artırıp qd oled alabilirsin.Öncelikle bilginiz için teşekkür ederim videoyu atıyorum size zahmet bakabilirmisimiz