❌İndirim Bitti! RAM FİYATINA SET NAKİT ALIM FIRSATIDIR

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,245
Demekki bu 16luk Ramler ortalama 5-6 lira.
Piyasayı bunlar arttırıyor. Ben şahsen yine almazdım.
Ssd ve ram ihtiyacı olan alabilir.
32liği 14-16 ya satar en kötü. Öyle olabilir.

twinmos gibi bir marka için aşırı fiyat hocam, piyasadanda haberim var
Aynen dostum böyle siz devam edin twinmos kötü kollayacan tötü haberiniz yok piyasadan 3 parçanın fiyatı 50 bin tl adamlar 40 a veriyor 10 bin tl piyasadan altta eger istanbulda yaşıyorsan elden alsan 2 bin daha fark olucak 12 bin tl daha aşşagı alıyorsun

32den fazla ram almamak lazım şu piyasada elinizde varsa okey hani onu satarım bunu alırım diyenler için ihtiyaç meselesi tekil almaya göre ürünleri fiyat iyi mi piyasaya göre iyi biz tüketicilere kötü

TwinMos şu an piyasada RAM satan markaların çoğundan daha eskidir :D
her eski olan marka iyi olacak diye bir kural yok mehmet hocam, ülkemizdede çok inceleyen yok. Abdullah hocanın son videolarında ben doğrusu ucuz olduğu için twinmos kullandığınıda görmedim. DDR5 sistem toplanıyor o kadar para verilirken daha iyilerine bakmak lazım diye düşünüyorum.

38 e al. 32lik Rami 14e sat.
24 bine mal edersin.
Ssd 9 bin desek
Soğutucu 2 bin desek
32lik ram sana 13 bine gelecek.
Yani 16 gb 6500 tl. Fena değil. Yine ihtiyacı olan için iyi. Al sata pek gitmez.

her eski olan marka iyi olacak diye bir kural yok mehmet hocam, ülkemizdede çok inceleyen yok. Abdullah hocanın son videolarında ben doğrusu ucuz olduğu için twinmos kullandığınıda görmedim. DDR5 sistem toplanıyor o kadar para verilirken daha iyilerine bakmak lazım diye düşünüyorum.
Samsung chip kullanıyor alıp açıp bakabilir veya markaya sorabilirsiniz. Markayı siz bilmiyorsunuz diye kötü veya bilinmiyor diye ucuz olması gerekmiyor.

Geri