Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

bugün internette steam epic games ve benzeri platformların türkiyede temsilcilik açmadıkları takdirde ilk önce bant daralması ardından erişim engeli gelebileceğine dair bir haber duydum sizce platformlara erişim engeli gelir mi?
Haberler doğru ise evet gelebilir.Bu ülkede DC gibi dünya çapında büyük bir platform kapatıldı.

Doluyum. Gerçekten çok doluyum… konuşmak istiyorumda…

Temsilci atamaları isteniyorsa atamaları lazım bana kalırsa.

Vergi vergi vergi vergi Steam sana vermez vergi, Steam sizce TR pazarı için temsilcilik açıp vergi verir mi bizim hükümete ? Zor. Adamlar TL kuru ile ucuza ucuza oyun alıyorlar diye Türk para birimini platformdan kaldırmış, her an her şey olabilir.

Çok kolay be hocam.
Erişim engeli gelmesi kolay ama olay acayip buyur . Steam ve epic temu gibi degil . O kadar insan var kullanan . Ayrica yayıncılar da var. Birlik olunca açmak zorunda kalırlar. Çünkü steam ve epicin alternatifi yok .

Erişim engeli gelmesi kolay ama olay acayip buyur . Steam ve epic temu gibi degil . O kadar insan var kullanan . Ayrica yayıncılar da var. Birlik olunca açmak zorunda kalırlar. Çünkü steam ve epicin alternatifi yok .
İnşallah dediğiniz gibi olur. Sinirden kafayı yemek üzereyim çünkü haberi aldığımdan beri.

Birileri tarafından belirlenen kadere uyup koyun gibi hiç sorgulamadan, beynini kullanmadan yaşama rahatlığı. Hiçbir siyasiye kızmıyorum ben artık, az bile yapıyorlar bu millete.
Tarihin her anı böyle devletlerle dolu. Avrupa tarihi kırılmaları kalıcı sisteme çevirebildiği için onların ekmeğini yiyor. Kurulan prenslikler'in gelişme yarışı bile bugünün sonucu. Diğer ülkelerde, Devlet + Din tek merkez olduğu müddetçe hiç bir zaman gelişemeyecekler. Türkiye de dahil ne kadar mükemmel önderlerin çıksa da yıkılmaya mahkumsun. Çin gibi süper gücün halkı bile sefalet içinde. Hiçe saydığın sürece hiç kimse bu dünyada şah da olamaz padişah da o yüzden ana konu Tayyip gibiler de değil direkt olarak halkın tam olarak kendisi. Kimse Spartacus olmadığına göre buna dur diyecek birisi hiç bir zaman da olmayacak.

Steam de Epic de KDV ödüyor zaten gözüküyor biz alırken çıkan faturada ekranda, daha neyin vergisini alacaklar? Youtube-Tiktok-X gibi video yüklenen içerik paylaşılan yerler değil ki bir bant daraltması yapılsın ceza olarak, yani ortada otoriteye karşı bir durum yok bu durumda, o yüzden fazla üzülmeyin gençler bişey olmaz.
Ayrıca olsa da açarlar birer ofis, sonuçta tonlan para kazanıyorlar TR'den.

Tarihin her anı böyle devletlerle dolu. Avrupa tarihi kırılmaları kalıcı sisteme çevirebildiği için onların ekmeğini yiyor. Kurulan prenslikler'in gelişme yarışı bile bugünün sonucu. Diğer ülkelerde, Devlet + Din tek merkez olduğu müddetçe hiç bir zaman gelişemeyecekler. Türkiye de dahil ne kadar mükemmel önderlerin çıksa da yıkılmaya mahkumsun. Çin gibi süper gücün halkı bile sefalet içinde. Hiçe saydığın sürece hiç kimse bu dünyada şah da olamaz padişah da o yüzden ana konu Tayyip gibiler de değil direkt olarak halkın tam olarak kendisi. Kimse Spartacus olmadığına göre buna dur diyecek birisi hiç bir zaman da olmayacak.

Bu sistem eninde sonunda bitecek, internetle birlikte dış dünyayı da görebildiğimiz için koyun olmayı bırakan ilk nesil biz olduk, şanssızlığımız da bir türlü gebermek nedir bilmeyen X kuşağı ile karşılaşmak oldu. Bugüne baktığımda gelecek için umut görebiliyorum, ama ne yazık ki geçiş nesili olduğumuz için biz o güzel günler gelene kadar çoktan ölmüş olacağız maalesef.

Geri