🔥İndirim Huawei MateBook 14 (125H 16/512GB OLED 120Hz Dokunmatik) 34.999TL

Apple telefonlar için uygulama geliştireceksen mac almaya mecbursun zaten, onun dışında maclerin pil performansları baya iyi, konudaki cihazın performansı iyidir kötüdür yorum yapamayacağım.
Full stackciyim mac zounluluğum yok, ikinci elde çok para istiyorlar almak mantıklı gelmiyor. Üst segment başka cihaz önerebilir misiniz?

vay arkadaş 2 gündür bakıyordum fark edilmiş sonunda bu laptop

Full stackciyim mac zounluluğum yok, ikinci elde çok para istiyorlar almak mantıklı gelmiyor. Üst segment başka cihaz önerebilir misiniz?
8gb ram bozmuyorsa pro m3 8/512 uygundu, valla windows tarafında asus oled modelleri öneriliyordu zenbook mu vivobook mu öyle bir şeydi. Bi şarj olayını detaylı araştır yazılım için zaten bunların işlemcileri de fazla fazka yeter

8gb ram bozmuyorsa pro m3 8/512 uygundu, valla windows tarafında asus oled modelleri öneriliyordu zenbook mu vivobook mu öyle bir şeydi. Bi şarj olayını detaylı araştır yazılım için zaten bunların işlemcileri de fazla fazka yeter
8GB bozsun artık bence, bana 16GB bile başlangıç seviyesi gibi geliyor 😀

Macte ne yapıyon ki kanka, daha hiç sıkıntı yaşatmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Render falan almayacaksan bozmaz
Daha ağır yazılım açmadan tarayıcı + birkaç basit arka plan olayı ile 10-12GB arası RAM kullanıyor benim sistem. Ağır yazılımlarda zaten genelde rami doldurup üstüne birkaç GB Swap yapıyor. 16GB bana yetiyor şuan için büyük ihtimalle birkaç yıl daha da yeter ama 8GB nin yeteceğini sanmıyorum. Hafif işleri swapla kurtarır da ağır işlere hiç gelmez.

Daha ağır yazılım açmadan tarayıcı + birkaç basit arka plan olayı ile 10-12GB arası RAM kullanıyor benim sistem. Ağır yazılımlarda zaten genelde rami doldurup üstüne birkaç GB Swap yapıyor. 16GB bana yetiyor şuan için büyük ihtimalle birkaç yıl daha da yeter ama 8GB nin yeteceğini sanmıyorum.
Valla ben swap kullanmasın diye uğraşıyom, chrome indirmedim mesela çok ram yiyomuş safari kullanıyom safari spotify uzak masaüstü youtube takılırken 6.7 falan yiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ipadi yan ekran yapıom bide

hocam tamamıyle kullanım farkıdır. ben docker ile yazılım amaclı kullanıyorum. 4 saati zor buluyor.
elbette kullanıma göre değişir, bende bu süreleri tasarruf ve 60hz de alıyom arka planda çoğu şey kapalı 2-3 uygulama+ 5 sekme fln. Ama sonuç olarak piyasaki (M hariç) en verimli işlemci serilerinden . Performasnı yetiyor.

Oraya buraya kocaman laptopu taşımayayım diye alınır mı? 285H’lılara bakıyordum ama 65k vermek istemiyorum. Mac de düşünmedim değil ama o da her şeye uyumlu değil.

elbette kullanıma göre değişir, bende bu süreleri tasarruf ve 60hz de alıyom arka planda çoğu şey kapalı 2-3 uygulama+ 5 sekme fln. Ama sonuç olarak piyasaki (M hariç) en verimli işlemci serilerinden . Performasnı yetiyor.
Hocam 40-50civarına bi öneriniz var mı

Alınır mı diye soru sormaya gerek yok. Oled dokunmatik 35bin lira. Bütçeniz 35bin ise 14" dokunmatik laptop arıyorsanız bunu alacaksınız o kadar :cool:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri