Samsung a17 5gXiaomi redmi note 12 pro 5g 256/8 bu fiyatta bu telefondan daha iyisi varmı
1 LİRA YUKARI ÇIKAMIYORUM max 13500 tl
üstün olduğu bir yer yok 12 pro 5g denSamsung a17 5g
0 mı 2.el miXiaomi redmi note 12 pro 5g 256/8 bu fiyatta bu telefondan daha iyisi varmı
Samsungcu değilim ama bu bantlarda güncelleme 7 yıl ve dayanıklılık olarak iyi. Xiaomi ler ısındıkça kisa zamanda ekran golgelenmesi yapma ihtimali yüksek oluyor. Ayrica reklamlari da cabasi.üstün olduğu bir yer yok 12 pro 5g den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0 mı 2.el mi
varsayımlarla olmuyor ama 12 pro 5g her halükarda a17 den üstün 12 pro 5g nin bilinen kronik bir sorunuda yok ayrıcaSamsungcu değilim ama bu bantlarda güncelleme 7 yıl ve dayanıklılık olarak iyi. Xiaomi ler ısındıkça kisa zamanda ekran golgelenmesi yapma ihtimali yüksek oluyor. Ayrica reklamlari da cabasi.
Dostum telefon tamircilerine sor bakalim xiaomi lerde gölgelenmeler cokmu azmi diye. Varsayım değil risk analizi yüksek eskiler de o kadar yok yenilerde var zaten. Panellerinde niyeyse son zamanlarda 1 yillik cihazlarda bile golgelenmeler var hersey istatistik degil geri donusumler onemli.varsayımlarla olmuyor ama 12 pro 5g her halükarda a17 den üstün 12 pro 5g nin bilinen kronik bir sorunuda yok ayrıca
Tercih zaten arkdasin. Cok da umrumda degil ben verdiğim paranin sonuna kadar hakkını vermesini istediğim icin riskleri goz onunde bulundurup secici olurum. Alanda bilsin tercihini yapsınDostum telefon tamircilerine sor bakalim xiaomi lerde gölgelenmeler cokmu azmi diye. Varsayım değil risk analizi yüksek eskiler de o kadar yok yenilerde var zaten. Panellerinde niyeyse son zamanlarda 1 yillik cihazlarda bile golgelenmeler var
bilader sen anlamıyormusun hem git sor bakalım xiaomi de mi daha çok samsung da mı diye samsungda tabikide a17 gibi bir çöpü öneriyorsun adamaDostum telefon tamircilerine sor bakalim xiaomi lerde gölgelenmeler cokmu azmi diye. Varsayım değil risk analizi yüksek eskiler de o kadar yok yenilerde var zaten. Panellerinde niyeyse son zamanlarda 1 yillik cihazlarda bile golgelenmeler var hersey istatistik degil geri donusumler onemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tercih zaten arkdasin. Cok da umrumda degil ben verdiğim paranin sonuna kadar hakkını vermesini istediğim icin riskleri goz onunde bulundurup secici olurum. Alanda bilsin tercihini yapsın
Xiaomi redmi note 12 pro 5g 256/8 bu fiyatta bu telefondan daha iyisi varmı
kaçakXiaomi redmi note 12 pro 5g 256/8 bu fiyatta bu telefondan daha iyisi varmı
Yurtici alabileceğin en iyisi bu fp olarak
11.999tl Realme 12+ Plus 5G 8/256
Yurtdisi da poco x7 pro bak 2.el 1-2 aylık bulursunYurtici alabileceğin en iyisi bu fp olarak
Çok olan nedir? Çöp mubilader sen anlamıyormusun hem git sor bakalım xiaomi de mi daha çok samsung da mı diye samsungda tabikide a17 gibi bir çöpü öneriyorsun adama
arkadaştan cevap bekledim öneri için ayrıca karalama ne babanın malımı samsung adama f/p anlamında kötü bir telefon önermişsin hala savunuyorsun ve evet a17 çöpÇok olan nedir? Çöp musizle uğraşcak değilim bu kadar da vaktım yok zaten. onerin varsa yap geç başkalarının önerilerini karalamaktan vazgeçin. Polemik yapmanın anlami yok onerini yap gec.
Hocam ikinci el honor 200 pro, honor 400 öneririm. Canavar gibidir hem fotoda hem diğer işlerde.Xiaomi redmi note 12 pro 5g 256/8 bu fiyatta bu telefondan daha iyisi varmı