Sizce Dünya yönetiliyor mu

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
44
Beyler Sizce dünyayı yöneten bi lobi varmı
bence Abd yi trump değil gizli kişiler tarafından yönetiliyo ve fazla yahudi lobisi var her şey onların elinde yazılım abd israil in her şey onlara ait elimizdeki telefonlar bilgisayarlar yazılımlar
hepsi dünya düzenide değiştirilmeye çalışılıyo Bop projesi falan filan ve Tüm Dünyada sadece Türkiyede değil tabi Sosyal çürüme var şahsen benim düşüncem Dünya yahudiler tarafından yönetiliyo gibi hani diyoz yok minnacık ülke 1 haftada fln alırız alamayız kendimiz kandırmayalım

Birileri seni istedikleri şeye bağımlı edip bundan para kazanabiliyorsa sence var mı?

Birileri seni istedikleri şeye bağımlı edip bundan para kazanabiliyorsa sence var mı?
Bence var işte Dünya yönetiliyor adamlar elini kolunu sallıya sallıya vanezuela yı aldı lübnanda milletin cebindeki cihazları patlatılar istihbarat ile yani bunların arkasında illaki bişe vardır ve şuanki suriye yönetimi bence israil ve abd ye çalışıyo

ve Türkiye den de bi örnek vereyim
Bize 2 adam lazım
biri dindar müslümanları uyutacak,
diğeri milliyetçilere ninni söyleyecek bu 2 adam kim acaba bilemdim neyse Türkiye yi de köle etmeye çalışıyolar

bence Abd yi trump değil gizli kişiler tarafından yönetiliyo ve fazla yahudi lobisi var her şey onların elinde yazılım abd israil in her şey onlara ait elimizdeki telefonlar bilgisayarlar yazılımlar
hepsi dünya düzenide değiştirilmeye çalışılıyo Bop projesi falan filan ve Tüm Dünyada sadece Türkiyede değil tabi Sosyal çürüme var şahsen benim düşüncem Dünya yahudiler tarafından yönetiliyo gibi hani diyoz yok minnacık ülke 1 haftada fln alırız alamayız kendimiz kandırmayalım
Birileri yönetiyor mu bilmem ama dünyanın büyük bir kısmı hala köle. Seçmediğimiz hayata başlıyoruz. Bize dayatılan imkanları zorla kullanıyoruz ve hayatta kalmak için. Biraz Tyler Durden gibi konuştum uzatmak istemiyorum. Kısaca köle doğduk köle yaşıyoruz bunun ekmeğini yiyen küçük kesim. Bakıyoruz bizimle aynı zamanda doğmuş biri bizden daha iyi yaşıyor. Bizim ne suçumuz var. Mesela bu zamana kadar ülkemizde yaşadıklarımızı yaşamayan insanlar var. Eger tanrı varsa (Umarim vardır.) ona soracağım neden herkesi eşit şartlarda yaşatmadın? Beni neden hayatımı diğerleri gibi yaşamadım? Benimle aynı zamanda doğan insan benim gibi sıkıntı yaşamadı, neden?

Sağ da sol da bir kanattır,bu kanatları büyük bir kuş yönetir

Var.

Kesinlikle var.

Son düzenleme:
Hayat ve dünya boşluk kaldırmaz, birilerince o boşluklar mutlaka doldurulur... Dünya da dinsel anlamda Hak ve Batıl savaşı, felsefi anlamda da İyi ve Kötü savaşı hep vardı ve dünyanın sonuna dek de olacaktır.

Kendine bak bir, senin hiç mi düşmanın yok, hiç mi senin kötülüğünü düşünenler ile iyiliğini isteyenler olmadı? Senin bile varsa, dünyanın da düşmanları ve savunucuları vardır, tümevarım filan...

Sende etrafını genişlendir sende yönet. Hodri meydan yani değilmi?

Spore oyunu oynadınsa örnek olarak büyük balık küçüğü yer misali :D

Eger tanrı varsa (Umarim vardır.) ona soracağım neden herkesi eşit şartlarda yaşatmadın? Beni neden hayatımı diğerleri gibi yaşamadım? Benimle aynı zamanda doğan insan benim gibi sıkıntı yaşamadı, neden?
Din olayını bırakıp felsefik olarak Tanrıyı ele alırsan, felsefe direkt olarak evrenin kendisinin adil olmak zorunda olmadığını söylüyor. Yani çoğu insanın isyanı boşuna. Tanrı varsa bile insanın beklediği şekilde evrene müdahil olmak zorunda değil.

Din olayını bırakıp felsefik olarak Tanrıyı ele alırsan, felsefe direkt olarak evrenin kendisinin adil olmak zorunda olmadığını söylüyor. Yani çoğu insanın isyanı boşuna. Tanrı varsa bile insanın beklediği şekilde evrene müdahil olmak zorunda değil.
Tanrı varsa ona hesap sormak benim hakkım bana sormadan beni yarattı. Diğer türlü tanrı yoksa zaten dünya yaşanacak yer değil.

Tanrı varsa ona hesap sormak benim hakkım bana sormadan beni yarattı. Diğer türlü tanrı yoksa zaten dünya yaşanacak yer değil.
Nasıl soracaksın dostum, seni yaratan biri senin soru sormanı engelleyebilecek güçte olduğuna göre kime soracaksın?

Nasıl soracaksın dostum, seni yaratan biri senin soru sormanı engelleyebilecek güçte olduğuna göre kime soracaksın?
Bunun farkındayım eger adil olduğunu iddia ediyorsa sorabilirim. Diger türlü zaten bir sey yok unutulmuş sims karakterinden farksız.

Geri