Yardım Bilgisayar masamın üstü için dekorasyon önerisi

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Kendimce bir şeyler düşündüm. Tabi sizlerin düşüncelerini de çok önemsediğim için konu açıp sormak istedim. Fotoda gördüğünüz üzere işaretlediğim kısımlara totalde 4 adet bitki alacam. 5 numaralı kısma takılmayın oraya sarmaşık alacam. 1-2-3-4 numaralı kısımlara nasıl bir dizayn versem bilemedim. Fikirlerinizi bekliyorum , teşekkür ederim.

MASAM ŞUAN BU ŞEKİLDE

masa_batcheditor_fotor.webp

Numaralandırdığım kısımlara almayı planladığım bitkiler şunlar. Fakat 2 tane daha lazım. Ne yapmalıyım sizce?

30.webp

mottogo.webp

Son düzenleme:
şöyle link atim hocam

Görünüşü fesleğene benziyor da o sandım. Süs bitkisi alacağına saksıda fesleğen almanı öneririm. Çok güzel kokuyor, hem de canın sıkıldıkça elini sürersin. Eli çok güzel kokutuyor.

onun yerine canlı bir adet sukulent al hiç yoktan büyüdügünü görürsün :kekw:

Masan gereksiz geniş kank. Kurbanlık tosun yatırsan hala bir kaç saksı sığar.

Masan gereksiz geniş kank. Kurbanlık tosun yatırsan hala bir kaç saksı sığar.
çift monitör + pc kasası olduğu için gidip 2 metre yaptırdım garanti olması için. Açıkçası her şey ucu ucuna yetti. daha küçük masa yaptırsaydım monitörler dışarı taşardı hocam :D Bu arada masadaki boş yerlere bitki dışında figür de alasım var. Sizce hangi kısımları doldurmalıyım

çift monitör + pc kasası olduğu için gidip 2 metre yaptırdım garanti olması için. Açıkçası her şey ucu ucuna yetti. daha küçük masa yaptırsaydım monitörler dışarı taşardı hocam :D Bu arada masadaki boş yerlere bitki dışında figür de alasım var. Sizce hangi kısımları doldurmalıyım
Hayır dayı genişlikten bahsetmiyorum derinlikten bahsediyorum 200x90 falan mı?

Hayır dayı genişlikten bahsetmiyorum derinlikten bahsediyorum 200x90 falan mı?
evet hocam 200 genişlik 90 derinlik. Niye 90 derinlik onu da söyleyim. Sol tarafta gördüğünüz büyük olan monitör 32 inç boyutunda. Bu monitör için 60 70 cm derinlikli masa yaptırsaydım bu sefer monitörle kafam arasında bir karış mesafe olacaktı. Çok yakından bakmak istemiyorum gözümü rahatsız ediyor hocam

evet hocam 200 genişlik 90 derinlik. Niye 90 derinlik onu da söyleyim. Sol tarafta gördüğünüz büyük olan monitör 32 inç boyutunda. Bu monitör için 60 70 cm derinlikli masa yaptırsaydım bu sefer monitörle kafam arasında bir karış mesafe olacaktı. Çok yakından bakmak istemiyorum gözümü rahatsız ediyor hocam
Açıklama yapmak zorunda değilsin beyb. Benim anlamadım 32 neden main monitör değil? Eğer öyleyse açısı neden orada. Setup'da dengesizlik var söyleyim ve 90cm derinlik optimal değil. En fazla 70-75 olmalı idi.

Geri