🔥İndirim Claw's Tactical Combat Gamepad | 1699₺ (3 taksit)

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Konusu açılmadı sanırım. Fiyatına göre çok iyi deniyordu, iyice düşmüş. Hepsiburada / Trendyol / Dip fiyat (akakçe)
Not: Throne Tactical Hero 2000 TL'ye satılmıştı, bu ondan daha mı iyi bilmiyorum.

1770070376001.webp

1770070432235.webp

Sevgili Arkadaşlar, bence kesinlikle bu ürünü almayın. Ben aldım, kullandım; gayet kaliteli görünmekle birlikte kendi kendine kombo atıyor ya da çift kilit yapıyor. Durduk yere, birdenbire! Siz *Mortal Kombat*'ta dövüş yaparken birdenbire durduk yere tuşlara basmaya başlıyor ve gerçekten şaşırtıcı şekilde rastgele hareketler yapıyor. Garip, saçma sapan bir durum.

Alınır bu fiyatta rakipsiz özellik olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili Arkadaşlar, bence kesinlikle bu ürünü almayın. Ben aldım, kullandım; gayet kaliteli görünmekle birlikte kendi kendine kombo atıyor ya da çift kilit yapıyor. Durduk yere, birdenbire! Siz *Mortal Kombat*'ta dövüş yaparken birdenbire durduk yere tuşlara basmaya başlıyor ve gerçekten şaşırtıcı şekilde rastgele hareketler yapıyor. Garip, saçma sapan bir durum.
Anlattıklarınız üzerinde konuşuyorum. Çok yüksek ihtimal makro tuşlarına bastığınız için bu durumu yaşamışsınız. Ürünler üretilirken test edildiğinden, makro da test edildiğinden, içerisinde önceden kalmış bir makro vardır ve o kombinasyonları yapıyordur. Kullanım kılavuzunda makroyla alakalı bilgiler vardır. Makro silme gibi bir opsiyon varsa onu yapmayı deneyin, yoksa da farklı bir makro atayabilirsiniz veya kullanırken elinizin makro tuşuna basmamasına dikkat edebilirsiniz.

yok hayır global bir model
EasySMX D10 mu

Kasası aynı çünkü

Trigger mesafesi kısa olmasa K20 yerine alırdım ets2 felan oynuyorsanız mesafesi biraz kısa gelir.

Ben kullanıyorum fiyatına göre muazzam, sadece yazılımı yok, başka bir eksiği yok. Claws ın en tepe gamepedi olması lazım, easysmx d10 un Hall effect hali heralde. Bu arada sorun yaşarsan satıcı Hepsiburada yada Trendyol olunca hertürlü yardımcı olunur, butik markalardan alınan gamepadler gibi garantisi soru işareti olmaz diye düşünüyorum

Geri