SİSTEMİM KAÇA SATILIR KAÇA İLANA KOYMALIYIM?

Reaksiyon skoru
102
Merhaba itopya üzerinden Kasım ayında topladım. Parçalar sıfır derecesinde. Sizce ilana kaça koymalıyım komple tüm ekipmanlar dahil?
1770282578948.webp

Ekipmansız en iyi ihtimal ile 30K ya satabileceğini düşünüyorum.

45 desem pazarlık falan 43 42 gider gibi
42ye 8gb 5060lı sistem 2.elde ben almazdım cok daha iyi fırsatlar geliyor 7500fli 16gb 9060xtli pcler bu bantlara 5 taksitli satıldı gecen hafta
kasa - monitör ve diger ekipmanlar ile ayrı olunca daha hızlı satılır sanki gamebooster almak istemeyen olabilir
fiyata bişey demiyorum insanlar kızıyor sonra ama sarı siteden rx580li sistemlere 20-25k ceken ilanları baz almayın satmak istiyorsanız uyguna verin iyicede öldürmeyin tabi.

30k eder. eğer 16 gb olsaydı 5060 ti 40 yazardın. ekipmansız fiyatını yazdım, sadece sistem.

42ye 8gb 5060lı sistem 2.elde ben almazdım cok daha iyi fırsatlar geliyor 7500fli 16gb 9060xtli pcler bu bantlara 5 taksitli satıldı gecen hafta
kasa - monitör ve diger ekipmanlar ile ayrı olunca daha hızlı satılır sanki gamebooster almak istemeyen olabilir
fiyata bişey demiyorum insanlar kızıyor sonra ama sarı siteden rx580li sistemlere 20-25k ceken ilanları baz almayın satmak istiyorsanız uyguna verin iyicede öldürmeyin tabi.
...

Son düzenleme:
Ne demek istediğinizi anlamıyorum. 40 bandında şuan bu özelliklerden daha iyi bir sistem bulabilir misiniz bana sarı veya kırmızı siteden?
Neyi nasıl daha uygun satabilirim. Bana maliyeti zaten 50 bandında. Gamebooster demişsiniz sistemimde klavye sadece gamebooster. Anlamadım ne demek istediğini 30 bine mı satmalıyım yani bu dediğinizle?
haklısınız benim hatam yazmamalıydım

haklısınız benim hatam yazmamalıydım
Kusura bakmayın kendi tarafınızdan güzel bir yorum yaptığınız 2. okumam da anladım. Çok asabi olmamın sebebi malum sarı siteden yazanlardan ötürü olduğunu belirtmek isterim. Özür dilerim yanlış bir şey yazdıysam. <3

Ne demek istediğinizi anlamıyorum. 40 bandında şuan bu özelliklerden daha iyi bir sistem bulabilir misiniz bana sarı veya kırmızı siteden?
Neyi nasıl daha uygun satabilirim. Bana maliyeti zaten 50 bandında. Gamebooster demişsiniz sistemimde klavye sadece gamebooster. Anlamadım ne demek istediğini 30 bine mı satmalıyım yani bu dediğinizle?
40 bandında 0 daha güzel sistemler bulunabiliyorken neden sarısiteden 2 .el baksınlar

40 bandında 0 daha güzel sistemler bulunabiliyorken neden sarısiteden 2 .el baksınlar
Neden bunu ihtiyaç sahibi birisinin aldığını düşünüp al satçılara 35 30 gibi rakamlara satayım? 60 70'e satsınlar diye mi? İş güzarlık yapmıyorum. Arkadaşın yazdığını yanlış anlamışım. Yukarıda zaten açıklamasını yaptım. İhtiyaç sahibi birine zaten bu rakamlarda satacağımı düşünmüyorum.

45 desem pazarlık falan 43 42 gider gibi
Kasayı 30k dan satarsınız ekipman vb parçaları ayrı satabilirsiniz veya hepsine 40k dan anca satabilirsiniz daha üstü çok zor görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,869
Üyeler
188,488
Son üye
Emirhanna
Geri