❌İndirim Bitti! Asus Tuf Gaming F16 I5-13450HX 16GB 512GB SSD RTX5060 (115w) 🔥 49.999₺ (TEKRARDAN STOKTA !! )

Gigabyte 5070 olan Amazon‘da 10 gün önce 58.000 TL’ye düştü defalarca hata oluştu kredi kartı ile defalarca satın aldım ve her satın almam sonrası ürün iptal oldu bankayı aradım bizle ilgili değil dediler Amazon ile irtibat kurdum bizimle alakalı değil dediler normalde 70.000 75.000 TL civarlarında gigabyte 5070 sonuç olarak kısmet olmadı benim gönlüm 5070 muhtemelen 50 ile 60.000 arasında indirimler yakalanılabilir çok daha tatmin edici olur linkini paylaşıyorum bu arada yorum yapar mısınız gigabyte hakkında https://amzn.eu/d/07r2LfqW

Son düzenleme:
Gigabyte 5070 olan Amazon‘da 10 gün önce 58.000 TL’ye düştü defalarca hata oluştu kredi kartı ile defalarca satın aldım ve her satın almam sonrası ürün iptal oldu bankayı aradım bizle ilgili değil dediler Amazon ile irtibat kurdum bizimle alakalı değil dediler normalde 70.000 75.000 TL civarlarında gigabyte 5070 sonuç olarak kısmet olmadı benim gönlüm 5070 muhtemelen 50 ile 60.000 arasında indirimler yakalanılabilir çok daha tatmin edici olur
Bu kalitede alacağın hiçbir 5070 50-60 bin bandında olamaz hocam. Alırsanda wattı düşük olur tam güç 5070 zor bu fiyata .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AAA (TLOU, GOF) ve squad için yeterlimidir?
Yeterli tabii ki

Mux switch olması da avantaj

Bu kalitede alacağın hiçbir 5070 50-60 bin bandında olamaz hocam. Alırsanda wattı düşük olur tam güç 5070 zor bu fiyata .

Yeterli tabii ki

Mux switch olması da avantaj
Sanırım 85 vat fakat 5070 inceleme videolarına bakabilirsiniz 100 vat 5060’tan önemli ölçüde daha yüksek performanslı olacaktır sonuçta 5070

Sanırım 85 vat fakat 5070 inceleme videolarına bakabilirsiniz 100 vat 5060’tan önemli ölçüde daha yüksek performanslı olacaktır sonuçta 5070
Hocam o işler öyle olmuyor maalesef. Olacaktır değil resmi veriler konuşur . Model numarası varsa laptobun at bakayım istersen. Ama yine söylüyorum bu fiyat bandında rakibi yok bu laptobun şuanda .

Hocam o işler öyle olmuyor maalesef. Olacaktır değil resmi veriler konuşur . Model numarası varsa laptobun at bakayım istersen. Ama yine söylüyorum bu fiyat bandında rakibi yok bu laptobun şuanda .
Videonun altında ürünün gigabyte sayfası ve satın alma linki de var

Gigabyte 5070 olan Amazon‘da 10 gün önce 58.000 TL’ye düştü defalarca hata oluştu kredi kartı ile defalarca satın aldım ve her satın almam sonrası ürün iptal oldu bankayı aradım bizle ilgili değil dediler Amazon ile irtibat kurdum bizimle alakalı değil dediler normalde 70.000 75.000 TL civarlarında gigabyte 5070 sonuç olarak kısmet olmadı benim gönlüm 5070 muhtemelen 50 ile 60.000 arasında indirimler yakalanılabilir çok daha tatmin edici olur linkini paylaşıyorum bu arada yorum yapar mısınız gigabyte hakkında https://amzn.eu/d/07r2LfqW
Bunu iki kere 60k iken yakalayıp konularını açmıştım _1__2_ 5070 tam performans değilmiş. Bir de bilinmedik model diye kendim almadım.

Bunu iki kere 60k iken yakalayıp konularını açmıştım _1__2_ 5070 tam performans değilmiş. Bir de bilinmedik model diye kendim almadım.
Yani bilinmedik model derken gigabyte’ta Asus gibi her ikisi de tayvan zaten her ikisi de bilgisayar donanımlar monitör ekran kartı ana kart üreten dünya çapındaki markalar ayrıca bu işin ustalarından olduğunu düşündüğüm Murat gamsız ve frekans TV bu konuda inceleme ve bu bilgisayar için tavsiyede bulundu

Yani bilinmedik model derken gigabyte’ta Asus gibi her ikisi de tayvan zaten her ikisi de bilgisayar donanımlar monitör ekran kartı ana kart üreten dünya çapındaki markalar ayrıca bu işin ustalarından olduğunu düşündüğüm Murat gamsız ve frekans TV bu konuda inceleme ve bu bilgisayar için tavsiyede bulundu
Tavsiyede bulunduğu cihazın adaptörü 150w gpu 85 w ucu ucuna yeten bir adaptöre sahip. ( max güçte sıkıntı yapmaz mı ?) Kıyas yaptığımız Asus Tuf da ise 280w adaptör ve 115w gpu var çok rahat bir şekilde tam güç alabilirken gigabyteda ise bu olmayacak. Ben iki cihaz arasında performans farkının olmayacağı kanaatindeyim. Hatta çoğu yerde asus tuf performans anlamında gigabytein önüne geçebilir . ( bu tarz durumlarda gpu ismine aldanmamak lazım 5070 diye 5060 ı ezecek değil 5070 tam güç olsa dediğinde haklısın fakat 85w bir 5070 için bişey diyemiyorum.)

Tam alacakken 56kya tekrar çıkmış, gün içinde yeniden 50kya düşmesi muhtemelmidir?

Tavsiyede bulunduğu cihazın adaptörü 150w gpu 85 w ucu ucuna yeten bir adaptöre sahip. ( max güçte sıkıntı yapmaz mı ?) Kıyas yaptığımız Asus Tuf da ise 280w adaptör ve 115w gpu var çok rahat bir şekilde tam güç alabilirken gigabyteda ise bu olmayacak. Ben iki cihaz arasında performans farkının olmayacağı kanaatindeyim. Hatta çoğu yerde asus tuf performans anlamında gigabytein önüne geçebilir . ( bu tarz durumlarda gpu ismine aldanmamak lazım 5070 diye 5060 ı ezecek değil 5070 tam güç olsa dediğinde haklısın fakat 85w bir 5070 için bişey diyemiyorum.

Son düzenleme:
58 e bende bulsam alicam da bir turlu gormedim bile. Bulursan bizede haber ver beraber Alamayalım 😅😅

Geçenlerde 5070 Lenovo LQG ayrıca 52.000 TL ile gaming TR‘de yanılmıyorsam satıldı yarım saatten az kaldı bu fiyat sonra 70.000 TL’ye çıktı tekrar ama sorunlu gelme ihtimali olmasından dolayı veya açılmış kullanılmış geri paketlemiş gibi bir de direk kendi siteleri iade de sorun çıkarabilirlerdi ondan dolayı alamadım maalesef

Geri