🔥İndirim Soğutucu Arayanlar İçin Kuletipi Soğutucu 799TL

:ROFLMAO::ROFLMAO:
Ne kadar para aldıysa artık :

1770382827378.webp

yani 4 ısı borulu sırf göstergesi var ucuz diye almayın bu kendini zor soğutur 500-600 daha ekleyin daha düzgün bişi alın bırakın ledli olmasın ekranlı olmasın

Buna vereceğin 800 tl yerine üstüne evet resmen 2 katı fiyat ama sizi uzun yıllar götürme kabiliyeti olan bu model alınabikir ,

Buna vereceğin 800 tl yerine üstüne evet resmen 2 katı fiyat ama sizi uzun yıllar götürme kabiliyeti olan bu model alınabikir ,

Şimdi diyecekleri asasins king modeli ve daha üst modeller neden değil yada yazacaklar , 2 bin tl den başlıyor hepsi ondan bu model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstersen Bir İzle.
Haqqus videoları sadece clickbait neden dersen zamanın herkes firmaları eleştirirken bu adam can sungur gibi firmaları savundu ve video 42 dk da çekilmiş 42 dk da benim emaktar amd stok soğutucusu 9950 x3d yi 1 saat 70 derecede tutuyor sonra mavi ekran alıyorum buda böyle yani

Şimdi diyecekleri asasins king modeli ve daha üst modeller neden değil yada yazacaklar , 2 bin tl den başlıyor hepsi ondan bu model
Çok haklısın ama benim felsefem amaca hizmet etmesi 800tl stok soğutucudan 10-12 derece oynuyorsa bir markaya fan boy olmuyorum işimi görsün uygun fiyatlı sorun çıksa dahi 2 yıl garanti vermişler.

Çok haklısın ama benim felsefem amaca hizmet etmesi 800tl stok soğutucudan 10-12 derece oynuyorsa bir markaya fan boy olmuyor işimi görsün uygun fiyatlı sorun çıksa dahi 2 yıl garanti vermişler.
Alınabiliyorsa bilindik firmalardan 6 bakır borulu alacan yoksa diğerlerin hepsi 1 saat sonra mavi ekran alıyor dayanmaz piyasanın en baba hava soğutması bile 10 saat sonra sıvı soğutmaya nazaran mefta oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,754
Üyeler
188,654
Son üye
bertan_58
Geri