barbarianking
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
4 bakır borulu knk çok ısınırsa yapacağı bir şey olmaz denebilir bence en iyisi fsp yada frisphy 6 bakır kablolu 12 mm hava soğutmalar fp7500x3d soğutur mu
yani 4 ısı borulu sırf göstergesi var ucuz diye almayın bu kendini zor soğutur 500-600 daha ekleyin daha düzgün bişi alın bırakın ledli olmasın ekranlı olmasın
Şimdi diyecekleri asasins king modeli ve daha üst modeller neden değil yada yazacaklar , 2 bin tl den başlıyor hepsi ondan bu modelBuna vereceğin 800 tl yerine üstüne evet resmen 2 katı fiyat ama sizi uzun yıllar götürme kabiliyeti olan bu model alınabikir ,
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE ARGB White
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.www.gaming.gen.tr
Haqqus videoları sadece clickbait neden dersen zamanın herkes firmaları eleştirirken bu adam can sungur gibi firmaları savundu ve video 42 dk da çekilmiş 42 dk da benim emaktar amd stok soğutucusu 9950 x3d yi 1 saat 70 derecede tutuyor sonra mavi ekran alıyorum buda böyle yaniİstersen Bir İzle.
Çok haklısın ama benim felsefem amaca hizmet etmesi 800tl stok soğutucudan 10-12 derece oynuyorsa bir markaya fan boy olmuyorum işimi görsün uygun fiyatlı sorun çıksa dahi 2 yıl garanti vermişler.Şimdi diyecekleri asasins king modeli ve daha üst modeller neden değil yada yazacaklar , 2 bin tl den başlıyor hepsi ondan bu model
Alınabiliyorsa bilindik firmalardan 6 bakır borulu alacan yoksa diğerlerin hepsi 1 saat sonra mavi ekran alıyor dayanmaz piyasanın en baba hava soğutması bile 10 saat sonra sıvı soğutmaya nazaran mefta oluyorÇok haklısın ama benim felsefem amaca hizmet etmesi 800tl stok soğutucudan 10-12 derece oynuyorsa bir markaya fan boy olmuyor işimi görsün uygun fiyatlı sorun çıksa dahi 2 yıl garanti vermişler.