AMAZON DEPO'DAN EKRAN KARTI ALDIM NEYE DİKKAT ETMEM GEREKLİ?

..utku..

80+
Reaksiyon skoru
104
Amazon depodan 17.009tl ye 1 saat önce 9060xt pulse ekran kartı aldım.Fakat test edebileceğim parçalar şuan elimde yok.
Alırken şunlar yazıyordu;
*Yeni gibi
Sonra aldıktan sonra;
Kullanılmış(Mükemmel)
Kimisine sıfır ürün gidiyor mesela acaba bana da öylr gelme şansı var mı?
En üst kozmetik durum seviyesi nedir acaba amazon depoda?
@Perfectshot06

normalde 18.5 a falan düşüyor sürekli sıfırı değer miydi bilemedim kutuyu açarken videoya çekin

Hangı marka model?
Koskacaman pulse yazıyor Allah ım.Pardon.Kozmetik olarak temiz gelirse hayırlı olsn

Ben yazın Asus RTX5070 aldım Depodan ve o da mükemmel diyordu ama bozuk çıktı, neyse ki 1 ay iade süresi vardı.

normalde 18.5 a falan düşüyor sürekli sıfırı değer miydi bilemedim kutuyu açarken videoya çekin
Sürekli düştüğünü görmedim geçen xfx düşmüştü başka indirim görmedim 3 haftadır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yazın Asus RTX5070 aldım Depodan ve o da mükemmel diyordu ama bozuk çıktı, neyse ki 1 ay iade süresi vardı.
Anladım o zaman biraz şans işi :)

Sürekli düştüğünü görmedim geçen xfx düşmüştü başka indirim görmedim 3 haftadır

Anladım o zaman biraz şans işi :)
şuan 19k zaten bugün gaming gecesinde düşebilir mesela

Şuan min 19450tl

Bütçem az zorlayarak aldım 9060xt yi bugün itopyada 3 fanlı xfx 19900tl idi onu almaya gidiyordum ki buna rast geldim.Hem 3 taksit de var.Psu Kasa ve r5 5600 kaldı şuan alacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
nasıl yazıyorsa öyle gelmesi beklenir hocam kullanılmış deniyorsa ise kullanılmış gelir. İkinci el sahibinden yeri gibi düşün ama daha kurumsal aracılı versiyonu. O nedenle şansımıza sıfır gelme ihtimali yok gibi bir şey bu durumda. Umarım güzel şartta gelir.

Ekran kartının arkasındaki vida üstündeki garanti etiketini kontrol et içi açılıp açılmadığını anlarız. İçi açılmışsa almanı önermem.
Geldi kasana taktın driverlar vs. temiz kurulum yaptın diyelim. Tech power up Gpu-z programını indir.
özelliklerine bak.
bu siteden ekran kartının marka, model, revizyonlu versiyon vs. en ince detayına kadar birebir aynısını bulman gerekiyor.
arama kısmına örnek veriyorum 9060xt yazdın aşağıda birebir aynısını bulabilirsin.
asdasd.webp

aynısını bul ve özelliklerinin tamamen aynı olmasına dikkat et.

daha sonra stres testleri yap furmark 2 vs tarzı programları kullanabilirsin.

Bir kaç oyunda da dene çünkü ekran kartını farklı şekillerde kullanan oyunlar başka sorunlar varsa belli edebiliyor.
hayırlı olsun

Amazon depodan 17.009tl ye 1 saat önce 9060xt pulse ekran kartı aldım.Fakat test edebileceğim parçalar şuan elimde yok.
Alırken şunlar yazıyordu;
*Yeni gibi
Sonra aldıktan sonra;
Kullanılmış(Mükemmel)
Kimisine sıfır ürün gidiyor mesela acaba bana da öylr gelme şansı var mı?
En üst kozmetik durum seviyesi nedir acaba amazon depoda?
@Perfectshot06
HOCAM NASIL YAKALIYORSUN BEN HİÇ DENK GELMEDİM

bende bir sürü yazmışım test edebileceğim sistem yok demişsiniz :') ama galiba yazıyı düzenlediniz çünkü yanılmıyorsam 9060xt falan yazmıyordu ilk okuduğumda denk geldi valla ben kendi ekran kartımdan yola çıkarak o örneği vermiştim :D

HOCAM NASIL YAKALIYORSUN BEN HİÇ DENK GELMEDİM
oraya nadiren ürün düştüğünden hemen satılıyor genelde.

hocam bide bu depo iade edilen ürünler mi oluyor

şu an bitane var alayim mi

bende bir sürü yazmışım test edebileceğim sistem yok demişsiniz :') ama galiba yazıyı düzenlediniz çünkü yanılmıyorsam 9060xt falan yazmıyordu ilk okuduğumda denk geldi valla ben kendi ekran kartımdan yola çıkarak o örneği vermiştim :D

oraya nadiren ürün düştüğünden hemen satılıyor genelde.
Yok hocam hep yazıyordu parçalar yok diye.Teşekkür ederim yine de belki 1 ay içinde sistemin diğer parçalarını alırsam denerim olmadı iade ederim pzt gelecekmiş 1 ay iade hakkım var zaten

hocam bide bu depo iade edilen ürünler mi oluyor

şu an bitane var alayim mi
Al bence en kötü iade edersin

@Perfectshot06 Hocamız almıştı geçen psu almıştı deneyimlerini bekleriz hocam

Kimine sıfır kapalı kutu geliyor kimine yamuk geliyor şans işi demekki biraz amazondaki derecelendirmelerin bir önemi yok

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Geri