Kasa toz alımı için bu kompresör alınır mı?

Reaksiyon skoru
116
Merhabalar, kasa toz temizliği için kompresör almak istiyordum, şöyle bir model buldum elektrikli. Sizce alınır mı?
Lunatic PM-600w Kompresör

Merhabalar, kasa toz temizliği için kompresör almak istiyordum, şöyle bir model buldum elektrikli. Sizce alınır mı?

Alınır

bu çok büyük temudan şöyle bakabilirsen çok iyi olur diyecem de yurtdışı kapandı

Ekler

• da78914f-7e46-419b-bc0b-277c82b53064.webp
    da78914f-7e46-419b-bc0b-277c82b53064.webp
    269.8 KB · Hit: 33
İş görür ama saç kurutma makinesi varsa onuda kullanabilirsin ben öyle yapıyorum

alınır hocam ben lisede staj yaptığım dönem bununla temizliyorduk kasaları. tabi şimdi bir sürü bişey var ama hala iş görür

Ben de buna benzer bir ürün kullanıyorum. Rengi ve tipi aynı, markası farklı.

çok büyük gözüküyor daha küçük yerlere girmek için

arkadaşın attığı gibi bişey daha iyi olur.
Hocam o ürünün çok çakması var ve en düşük 1500₺den başlıyor ve puanları düşük. Yani biraz riskli. Ayrıca basınç olayı daha düşük gördüğüm kadarıyla. Çünkü arabada, evde vs de kullanabilme şansım var. Hem temizleme hem üfürme işlevi görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de buna benzer bir ürün kullanıyorum. Rengi ve tipi aynı, markası farklı.
Memnun musunuz hocam

onu al daha verilmi mudu felan var en ideali o başka seylerdede kullanırsın

Hocam o ürünün çok çakması var ve en düşük 1500₺den başlıyor ve puanları düşük. Yani biraz riskli. Ayrıca basınç olayı daha düşük gördüğüm kadarıyla. Çünkü arabada, evde vs de kullanabilme şansım var. Hem temizleme hem üfürme işlevi görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun musunuz hocam

Evet. 11 senedir kullanıyorum.

Geri