- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sİze zahmet
Son düzenleme:
Sİze zahmet
buyrunSİze zahmet ona da bakar mısınız?
Farklı oyunlarda da dener misin?buyrun
Sİze zahmet ona da bakar mısınız?
Farklı oyunlarda da dener misin?
Cpu1 2 değilde yalnızca cpu temp açsan yeter.
beklettim için üzünüm ani bir hata çıktı da geldim birde rdr2 denedimde bu sefer gpu 64 derece işlemci de 37 derece gördü yani nerdeyse fark yok diyebilirimFarklı oyunlarda da dener misin?
Cpu1 2 değilde yalnızca cpu temp açsan yeter.
Fps ne durumda?beklettim için üzünüm ani bir hata çıktı da geldim birde rdr2 denedimde bu sefer gpu 64 derece işlemci de 37 derece gördü yani nerdeyse fark yok diyebilirim
FPs 70-50 arasıFps ne durumda?
o oyunun optimizasyonu baya iyi gtx1650 ile ben bile oynadım sen düşünDying light the beast optimizasyonu berbat bir oyun değil mi ya? Arkadaşımda 6650xt var ilk çıktığında fps droptan oynamamıştı o oyunu.
o oyunun optimizasyonu baya iyi gtx1650 ile ben bile oynadım sen düşün
Keşje bizede nasip olsa hqtayı bulsakta :/o oyunun optimizasyonu baya iyi gtx1650 ile ben bile oynadım sen düşün
senin sorun ne onuda anlamadım ramle ilgili olmaması lazım belki virüs falan olabilir bilemiyecemKeşje bizede nasip olsa hqtayı bulsakta :/
Kral sorun çoğu oyunda verdi performans %60 givi veriyo yani virus de olamaz diye düşünuyorom pc yeni bazı oyunlarda ram doldu için kapanmalar bile oldusenin sorun ne onuda anlamadım ramle ilgili olmaması lazım belki virüs falan olabilir bilemiyecem
Ram dolması ne demek?Kral sorun çoğu oyunda verdi performans %60 givi veriyo yani virus de olamaz diye düşünuyorom pc yeni bazı oyunlarda ram doldu için kapanmalar bile oldu
rm dolması dedimiz ekrana biranda bellek full gibi birmesaj geliyo ok basınca kapanıyo oyunRam dolması ne demek?
Sistemde masaüstünde bir sorun var mı?