kaganhan06579
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Alacaksan 5060 al sınavı kazanıp alman daha mantikli
almaMerhabalar mezunum 4 ay sonra yks var. Laptop almayı düşünüyorum babama taksit ile aldıracağım. Sizce bu hardcore derse ağırlık vermem gereken dönemde almak mantıklı mı ? kendimi oyunlara kaptırırım diye korkuyorum bir tık çünkü oyun oynamak ders çalışmaktan daha tatlı gelir buraya bir sorayım dedim büyükler yaşamış olanlar bilgi sahipleri bir akıl versin diye. Teşekkürler <3
benım sınav seneme nerdeyse daha 2 sene var ve ben tyt halledıyorum suan sımdıden calısmaya basladım sen 4 ay kala yksye calısma kararı mı aldınMerhabalar mezunum 4 ay sonra yks var. Laptop almayı düşünüyorum babama taksit ile aldıracağım. Sizce bu hardcore derse ağırlık vermem gereken dönemde almak mantıklı mı ? kendimi oyunlara kaptırırım diye korkuyorum bir tık çünkü oyun oynamak ders çalışmaktan daha tatlı gelir buraya bir sorayım dedim büyükler yaşamış olanlar bilgi sahipleri bir akıl versin diye. Teşekkürler <3
2 seneye sistem değişmiyor mubenım sınav seneme nerdeyse daha 2 sene var ve ben tyt halledıyorum suan sımdıden calısmaya basladım sen 4 ay kala yksye calısma kararı mı aldın
zaten ailem o kadar müsade etmez bende alıştım bilgisayarsızlığa herhalde idare ederim yakendine hakim olabiliceksen al o kadarda iraden olsun.
benım orda dedıgım ıle sıstem dedıgın sey ıle nasıl bır baglantı kurdun cok merak ettım2 seneye sistem değişmiyor mu
bol bol paragraf çöz ve kitap oku mesajları anlamamışsın. sınava 4 ay kaldı demişim. 6 aydır pc yok demişim. sınav için pc sattım demişim. sınav için pc sattıysam sence yan gelip yattımmı ?benım sınav seneme nerdeyse daha 2 sene var ve ben tyt halledıyorum suan sımdıden calısmaya basladım sen 4 ay kala yksye calısma kararı mı aldın
Boşver çalışmaya devam et görürsün 2 sene sonrabenım orda dedıgım ıle sıstem dedıgın sey ıle nasıl bır baglantı kurdun cok merak ettım
değişiyor2 seneye sistem değişmiyor mu
Yks 2027ye mı girecen 28 mibenım orda dedıgım ıle sıstem dedıgın sey ıle nasıl bır baglantı kurdun cok merak ettım
arkadaş biraz sıkıntılı sanırım takmaBoşver çalışmaya devam et görürsün 2 sene sonra
Değişecek diyorum bide mesajıma emoji atıyordeğişiyor