Biraz daha incele tek ölü piksel olması çok zor gözden kaçırmış olabilirsin kronik ölü piksel olunca en az 5 10 tane farklı renklerde oluyor2 gün once almış olduğum Asus monitörde 1 adet ölü piksel çıktı. Bende servisini aradım. Servis bana en az 3 adet olması gerektiğini söyledi. THH başvurmayı düşünüyorum, sizce ne yapmam gerekiyor.
Ya eğer gerçekten 1 ölü piksel varsa tüm renklerde durdurup tek tek bak bir sorun olmaz eger tek ölü piksel ise fark etmen bile zor oyun oynarken birde hangi renk de ölü pikselilk başta video izlerken farkettim sonra daha fazla olabilir diye YouTube ölü piksel videosu açtım fakat 1 tane var
daha göremedim
Açıklamaya sözleşmeye her şeye yazıyorlar en az 3 ölü piksel iade edilebilir ondan dolayı eger başka yoksa iade edemezsiniz ve bence gereksiz tek ölü pikseli kontrollü oyun oynarken dipden bile bakarsan fark etmen imkansızTHH başvurmayı
Muhtemelen boşuna ugraşmana değmez ve tek ölü piksel veya 3 5 ölü piksel farklı renklerde hiç bir sorun yaratmaz gerçekten kontrollü incele eger dogruya oyununa bak ben 8 ölü pikselli 3 ü beyaz renke olan monitör ile fark etmeden oynuyordumsiyahta belli oluyor. THH'ye başvursam red mi yerim
Çok mu göze batıyor ki hocam bende de vardı bir tane çok sağda uğraşmadım o kadar batmıyor gözümeMuhtemelen boşuna ugraşmana değmez ve tek ölü piksel veya 3 5 ölü piksel farklı renklerde hiç bir sorun yaratmaz gerçekten kontrollü incele eger dogruya oyununa bak ben 8 ölü pikselli 3 ü beyaz renke olan monitör ile fark etmeden oynuyordum
Öyle bir şey oldugunu hiç duymadım garipmiş ölü piksel yayılımı eger monitör hasar almadıgı sürece başka bir ölü piksel çıkması zor ama ölü piksel yayılımı diye bir şey yokşuan 1 tane olması zaten sorun olmuyorda ilerde zamanla bu ölü pikseller artıyor bende ondan dolayı değiştirmek istiyorum
Yok ya dedigim gibi 3 beyaz da digerleri karışık olan monitörde güzelce göze batmadan oynamıştım 2 yılÇok mu göze batıyor ki hocam bende de vardı bir tane çok sağda uğraşmadım o kadar batmıyor gözüme
İşte dedigim gibi kenarları filan sen en iyisi kontrol et tüm renklerde muhtemelen olması lazım kaç kere monitör degiştirdim tek ölü piksel zorortada kalıyor her siyah ekranda net bir şekilde görüyorum
Orta taraflarda misal cs veya valoranta silah kısmına denk geliyor mu ölü pikseltek tek baktım fakat sadece siyahta 1 adet var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
THH'ye başvursam aldığım firmayı mı vermem lazım yoksa markayı mı?
Firmaya açılıyor ama ben incehesapdan bozuk ups aldım tam 1 yıl oyaladılar yanii sizde sorun olmadıgı ve sözleşmede yazan şey üzerine boşu boşuna ugraşmak olurTHH'ye başvursam aldığım firmayı mı vermem lazım yoksa markayı mı?