🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,655
Yemeksepeti tab gıda için 250 TL indirim veriyor. Hepsinin üst limiti farklı 400, 450 ve 500 şeklinde. Popeyesta neden kutu dondurma satılıyor bilmiyorum fakat sevgililer günü özel Buffalo soslu Orange Flag diye bir sandviç çıkarmışlar. Büyük ihtimal XL sandviçin buffalo soslu hali. Bu menü 1L Cola ve orta boy patatesle birlike 380 TL. Buna ek olarak Promosyon İçecek kısmından +55 TL'ye 1L Cola ve Promosyon Tatlı kısmından +90 TL'ye Algida Boom Boom (570) ML yazan dondurmayı eklerseniz menü totalde indirimi ekleyince 275 TL'ye geliyor. Değerlendirebilirsiniz, sipariş verdim eve geldiğinde menüdeki içerik XL sandviç mi diye yazarım konuya.

Not : Evet burgerler XL, sadece ekstra sos sürülmüş.
2. Not : Yarın sipariş geçecekler için söyleyeyim dondurmayı örnek olarak ekledim, 90 TL'ye başka bir şey ekleyebilirsiniz. Kutu dondurma kimseye gönderilmiyor büyük ihtimal. Ekleyecek bir şey bulamazsanız, bilerek dondurma sipariş edip gelmedi diye para iade isterseniz, diğerleri 185'e gelmiş oluyor.

Son düzenleme:
yaw olm rejimdeyim illa kilo aldırcanız
Valla sadece 2 tane içecek + bu dondurma markette 235 TL tutuyor. Ki Xl sandviç pahalı normalde üzerine de 2 tane. Mecbur yenecek bu menü.

Algida bumbum yoktu. Cornet ekleyip papatesi büyük boy yaptım. 254tl

Sagol reyiz, yemek yerken 2. Siparişi verdim.

Pizza lazzada 300tl indirim var uygulamada bilginiz olsun,

Afiyet olsun hocam

kendi uygulamasında mı hocam

alırken nays kullanırsanız %14 cashback veriyor + 250 tl yi geçince kazı kazan minimum 15 tl naysbox bakiyesi veriyor, onaylı hesabı olan nakit kullanıcaksa naysla alsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri