kesinlikle pure cok büyük bi kartiki model en son baktığımda aynı fiyattı, pure modelinin beyaz olması dışında ne fark var ?
kesinlikle pure cok büyük bi kartiki model en son baktığımda aynı fiyattı, pure modelinin beyaz olması dışında ne fark var ?
memnun kaldın mı bari o kadar amd kafamı kurcalıyo diyodunBeyaz kart sistemde böyle duruyo
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rgb hevesin varsa pure al. İlerde satarken belki pulse modellerinden 200-300 fazlaya satarsın
Xfx swift bunlardan 5 derece daha iyi soğutur malzeme kalitesi olarakta daha iyi bi kart daha büyük zaten. sapphire pulsede tam yükte kolay kolay 60 dereceyi geçmiyo. Fiyat farkını ödemek sana kalmış
Zaman gösterecek. 4 sene nvdia kullandım bir gün bile bana sorun çıkarmadı. Amd daha 1 haftalık konuşmak için erkenmemnun kaldın mı bari o kadar amd kafamı kurcalıyo diyodun
Bire bir aynı boyuttalarkesinlikle pure cok büyük bi kart
bana da 2 senede cok sorun cıkardı nvidia amd 2 aydur sıfır sorunZaman gösterecek. 4 sene nvdia kullandım bir gün bile bana sorun çıkarmadı. Amd daha 1 haftalık konuşmak için erken
Bire bir aynı boyuttalar
Teknoloji işi şans işibana da 2 senede cok sorun cıkardı nvidia amd 2 aydur sıfır sorun