ReDxI
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba şu anda apex9 mini kullanıyorum ve neden zamanında mini aldığım konusunda en ufak fikrim yok. Function tuşu kullanmaya başladığım programlardan dolayı şart oldu. Asıl merakım başlıktaki 2 klavyeden hangisinin ele alınca daha kaliteli hissettireceği, hangisinin daha uzun süre üzmeden beni götüreceği ve hangisinin kıyasla daha az ses çıkardığı yönünde.
Baktığım bazı kanallar ying75 daha sessiz diyor ama nedense hex80 e kıyasla ses biraz daha cırtlak ve yüksek gibime geldi, belki kullanılan mikrofondan dolayıdır bilemiyorum. Bütçe problemi yoksa hangisini almak daha mantıklıdır? Veya function tuşlu benzer kalitede ve dediklerimi karşılayan başka klavye öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.
Baktığım bazı kanallar ying75 daha sessiz diyor ama nedense hex80 e kıyasla ses biraz daha cırtlak ve yüksek gibime geldi, belki kullanılan mikrofondan dolayıdır bilemiyorum. Bütçe problemi yoksa hangisini almak daha mantıklıdır? Veya function tuşlu benzer kalitede ve dediklerimi karşılayan başka klavye öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.