❌İndirim Bitti! Silinsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Arondir

80+
Reaksiyon skoru
256
Uygun Olmayan Konu Başlığı
silinsin

Son düzenleme:
vay be oneplus androidlerin bir zamanlar en iyisiydi şimdi durum ne bilmiyorum telefon fiyat performans olarak eh yani çok da iyi değil direkt olarak bundan bayağı iyi olan ve ucuz olan poco x7 pro felan var eminim daha fazla da telefon vardır oneplus hiçbir zaman fiyat performans telefonu olmadı zaten benim aklımda kalan malzeme kalitesi ve mükemmel arayüzü

vay be oneplus androidlerin bir zamanlar en iyisiydi şimdi durum ne bilmiyorum telefon fiyat performans olarak eh yani çok da iyi değil direkt olarak bundan bayağı iyi olan ve ucuz olan poco x7 pro felan var eminim daha fazla da telefon vardır oneplus hiçbir zaman fiyat performans telefonu olmadı zaten benim aklımda kalan malzeme kalitesi ve mükemmel arayüzü
https://nanoreview.net/en/soc-compare/mediatek-dimensity-9000-vs-mediatek-dimensity-8400 burdan bakınca 8400 ultra 9000 den iyi çıktı anlam veremedim zaten kafamı bu karıştırdı. 16 gb ram oluşu ve 9000 işlemcili iyidir dedim ama gerçekte 8400 ultra 9000 den iyi çıktı.

o paraya yurt dışı snapdragon elite işlemcili poco f8 pro dahi alınabilir ama oneplus konforu verir mi bilinmez yazılım çok önemli ve xiaomi bu konuda geride

Eskidi artık, kaç sene alır bilmiyorum ama çok güncelleme almaz. Ayrıca dimensity 9000 performans olarak 8300 den bile güçsüzdür iyi işlemci değil.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri