İnsta dan ve wp den mesaj attım çalınma vs olduğuysa kendimiz iptal edelim siparişleriKendi halinde çalışan dükkana yazık olacak valla keşke konu hiç açılmasaydı
İnsta dan ve wp den mesaj attım çalınma vs olduğuysa kendimiz iptal edelim siparişleriKendi halinde çalışan dükkana yazık olacak valla keşke konu hiç açılmasaydı
Rakip eleme mı yapcan yemleyip (!)İnsta dan ve wp den mesaj attım çalınma vs olduğuysa kendimiz iptal edelim siparişleri
Oalbilir(!)Rakip eleme mı yapcan yemleyip (!)![]()
En kötü iptal eder yada biz ederiz kimisi etmeyebilir sonuna kadar gidelim diyipOalbilir(!)
Şaka şaka wp den geri döndü bana 1 saate yazarım dedi.
Buradan izin alıp ss ini de atarım yazışmaların
Kendi iptal edince bildiğim kadarıyla mağaza puanı düşüyor.Hatta kimi yerlerde edemiyorlar.En kötü iptal eder yada biz ederiz kimisi etmeyebilir sonuna kadar gidelim diyip![]()
İptal et butonu aktif şuan en kötü bizler ederizKendi iptal edince bildiğim kadarıyla mağaza puanı düşüyor.Hatta kimi yerlerde edemiyorlar.
İşte gelen dönüte göre yazarım hiç yoksa yarısı kendi iptal etse yine kafiİptal et butonu aktif şuan en kötü bizler ederiz
Sipariş verilmeye devam ediyor satıcı GGİşte gelen dönüte göre yazarım hiç yoksa yarısı kendi iptal etse yine kafi
Gönderecek olsa bile gönderemez artıkSipariş verilmeye devam ediyor satıcı GGO fiyatı giren çalışan ise kovarlar herhalde
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Şunu sipariş edenlerin "fırsatçı satıcılar"dan bir farkı yok. Sonra satıcılar bindirim yaptığında kızıyorsunuz fakat şu davranışlara bak. Hak ediyor bizim milletimiz bunları.Gelmeyeceğini ve fiyat hatası olduğunu bile bile almak garip geldi bana , sabah adam alan kişilerin ürünlerini iptal edecek siteden de o kadar ceza puanı alacak . Empati kurmak önemli bir olay