talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,607
İptal etmeye üşenip tvleri gönderme işiSabaha rekor satış kıracak süper ultra sürpriz
İptal etmeye üşenip tvleri gönderme işiSabaha rekor satış kıracak süper ultra sürpriz
Al yada alma senbilirsin ben öyle yapacaktım karttan geçtim gitti vallaKapıda Ödeme Alasım Var Ama Korkuyorum
Keşke gelse güzel fırsat olur vallaİptal etmeye üşenip tvleri gönderme işi
şöyle bi 5 kişi falan görüp alsaydı belki farketmeyip gönderirdi tvleri 11.439 yazacağına 1439 yazan adamdan her şey beklenirAl yada alma senbilirsin ben öyle yapacaktım karttan geçtim gitti valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke gelse güzel fırsat olur valla
Batiracak şirketişöyle bi 5 kişi falan görüp alsaydı belki farketmeyip gönderirdi tvleri 11.439 yazacağına 1439 yazan adamdan her şey beklenir
Sorun olmaz diye düşünüyorum ortada mağduriyet olmayacaktır müşteri açısındanGelmeyeceğini ve fiyat hatası olduğunu bile bile almak garip geldi bana , sabah adam alan kişilerin ürünlerini iptal edecek siteden de o kadar ceza puanı alacak . Empati kurmak önemli bir olay
Pazar yeri satıcıları hangi sitede olursa olsun siparişi iptal ettiği takdirde yaptırım uygulanıyor , müşteri orada yazan fiyattan alamadığı ve mağdur olduğu gerekçesiyleSorun olmaz diye düşünüyorum ortada mağduriyet olmayacaktır müşteri açısından
Ceza yese ne olacak hocam pttavmden kim alışveriş yapıyorki ben çoğu baktığım üründe bir tane bile inceleme görmüyorumGelmeyeceğini ve fiyat hatası olduğunu bile bile almak garip geldi bana , sabah adam alan kişilerin ürünlerini iptal edecek siteden de o kadar ceza puanı alacak . Empati kurmak önemli bir olay
Peki ürünü hiç göndermese bunu anlıyor mu sistem tüketici iptal edene kadar hazırlanıyor aşamasında kalsaPazar yeri satıcıları hangi sitede olursa olsun siparişi iptal ettiği takdirde yaptırım uygulanıyor , müşteri orada yazan fiyattan alamadığı ve mağdur olduğu gerekçesiyle
Anlar herhalde ya emim değilim amaPeki ürünü hiç göndermese bunu anlıyor mu sistem
Konu nereden nereye geldi, son kullanıcı ceza puanı alacağını bilmek zorunda değil. Satıcı evet fiyat hatası yapmış ama şans denemek de gariplik değil.Gelmeyeceğini ve fiyat hatası olduğunu bile bile almak garip geldi bana , sabah adam alan kişilerin ürünlerini iptal edecek siteden de o kadar ceza puanı alacak . Empati kurmak önemli bir olay
Yanlış fiyat muhtemelen risk almak isteyen arkadaşlar için paylaşıyorum.
![]()
PTTAVM: Next YE-43020GG4 43
www.pttavm.com