❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

Al yada alma senbilirsin ben öyle yapacaktım karttan geçtim gitti valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke gelse güzel fırsat olur valla
şöyle bi 5 kişi falan görüp alsaydı belki farketmeyip gönderirdi tvleri 11.439 yazacağına 1439 yazan adamdan her şey beklenir

Gelmeyeceğini ve fiyat hatası olduğunu bile bile almak garip geldi bana , sabah adam alan kişilerin ürünlerini iptal edecek siteden de o kadar ceza puanı alacak . Empati kurmak önemli bir olay

Gelmeyeceğini ve fiyat hatası olduğunu bile bile almak garip geldi bana , sabah adam alan kişilerin ürünlerini iptal edecek siteden de o kadar ceza puanı alacak . Empati kurmak önemli bir olay
Sorun olmaz diye düşünüyorum ortada mağduriyet olmayacaktır müşteri açısından

Ceza yese ne olacak hocam pttavmden kim alışveriş yapıyorki ben çoğu baktığım üründe bir tane bile inceleme görmüyorum

Pazar yeri satıcıları hangi sitede olursa olsun siparişi iptal ettiği takdirde yaptırım uygulanıyor , müşteri orada yazan fiyattan alamadığı ve mağdur olduğu gerekçesiyle
Peki ürünü hiç göndermese bunu anlıyor mu sistem tüketici iptal edene kadar hazırlanıyor aşamasında kalsa

Konu nereden nereye geldi, son kullanıcı ceza puanı alacağını bilmek zorunda değil. Satıcı evet fiyat hatası yapmış ama şans denemek de gariplik değil.

Yanlış fiyat muhtemelen risk almak isteyen arkadaşlar için paylaşıyorum.
1771282676523.webp

Aldık bakalım ne olacak kapıda ödeme ile

Geri