Yardım Ekran kartı bilgilerinizi alabilir miyim ?

İkiside 18 ortalama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır atmadı ikiside 2-4 ay kullanımlık ve garantili falan ne testi istemem gerekiyor?
Ben amazon depodan 9060xt yi 16850 ye adlım
Ara ara geliyor bence 17 ye bulunca çek

7800XT al bence daha güçlü bir kart, bin lira para değil günümüz Türkiye'sinde.
Bende öyle düşünüyorum ama uzakta olduğu için güven meselesi var az bi para değil nasıl olsa diğer 9060xt yi elden alabilme imkanım siz olsanız nasıl düşünürsünüz

evet 9060xt kullanıcısı ve 7000 serisi alma artık
9060xt mi diyorsunuz 7800xt yi Önermiyor musunuz?

Bende öyle düşünüyorum ama uzakta olduğu için güven meselesi var az bi para değil nasıl olsa diğer 9060xt yi elden alabilme imkanım siz olsanız nasıl düşünürsünüz

hayır 😌🤚

Diğer mesajında ikisi de 18 bin yazmışsın sıfır fiyatı bu civarda zaten sıfır olarak satın alsana.

Tamam bu ilan ile haklısınız ama benim baktığım 9060xt Asüs ün tuf serisi ve üç fanlı olan modeli onu araştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız (bence attığınız ilan ile benim bahsettiğim ekran kartı arasında fark vardır diye düşünüyorum)

model ne 9060xt nin
Asüs tuf rx 9060xt

Tamam bu ilan ile haklısınız ama benim baktığım 9060xt Asüs ün tuf serisi ve üç canlı olan modeli onu araştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız (bence attığınız ilan ile benim bahsettiğim ekran kartı arasında fark vardır diye düşünüyorum)
Hiçbir fark yok performans olarak 160 Watt çekiyor bu kart Pulse'ın soğutması da yeterli ses takıntın varsa bilemeyeceğim onu.

Tamam bu ilan ile haklısınız ama benim baktığım 9060xt Asüs ün tuf serisi ve üç fanlı olan modeli onu araştırsanız ne demek istediğimi anlarsınız (bence attığınız ilan ile benim bahsettiğim ekran kartı arasında fark vardır diye düşünüyorum)

Asüs tuf rx 9060xt
alınabilir bu arada 18 bin gayet iyi sıcaklıklara bakmak lazım bir de bir sorunu var mı niye bu kadar ucuz 😐

Hiçbir fark yok performans olarak 160 Watt çekiyor bu kart Pulse'ın soğutması da yeterli ses takıntın varsa bilemeyeceğim onu.
Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama birde şöyle söyliyim attığınız ilan 19.500 ben alcağım 9060xt yi Asüs olan bahsettiğim 17 bin tl de anlaştım mantıklı değil midir sizce ?

alınabilir bu arada 18 bin gayet iyi sıcaklıklara bakmak lazım bir de bir sorunu var mı niye bu kadar ucuz 😐
Hangi testleri istemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri