🔥İndirim Akko MonsGeek FUN60 Pro ARGB %60 TKL Glare Magnetic Switch Klavyesi 1998TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Son 6 ayın en düşük fiyatı, Türk telekom mobil veya ev internet kullanıyorsanız, ucuz bir şey ekleyip fiyatı 2 bin TL üzeri 300TL Türk Telekom kuponuyla 1700tl civarına getirebilirsiniz dostlar.

Son 6 ayın en düşük fiyatı, Türk telekom mobil veya ev internet kullanıyorsanız, ucuz bir şey ekleyip fiyatı 2 bin TL üzeri 300TL Türk Telekom kuponuyla 1700tl civarına getirebilirsiniz dostlar.
%60 klavye kullanmak çok zor değil mi ya bi kere denedim benlik değil sanki

Bende denedim alışamadım. En az %75 olması gerekiyor bence, seven arkadaşlar varsa fiyat uygun geldi onun için paylaştım.
aldım bende manyetik switch klavye hiç denemedim kablosuz bir de fiyatı iyi geldi.

60 keyifli ama oyunlarda dert alacaksanız min. 68 tuşludan başlayın he yok ben 60 severim gamepad ile uçarım kaçarım diyorsaniz alınır :kekw:

İdefix kadar saçma bir pazar uygulamasi görmedim. Uygulamayı guncellemeden uygulamayi acmiyor alışveriş yapamiyosun.

Geri