Çözüldü✓ Laptop için termal ped ve macun önerisi lazım

gestroex0

80+
Reaksiyon skoru
53
İyi günler laptobumun bakım zamanı yaklaşıyor o yüzden termal ped ve macun önerisi isticektim mx6 uygun olurmu bilmiyorum ilk laptop bakımım o yüzden ne kullanıcam bilmiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler

Macun formundakiler birkaç ay içinde pumpout olup bakır borunun dışına taşıyor ve sıcaklıklar yine yükseliyor. Bu yüzden ya sıvı metal ya da faz değişimli pad almalısınız. Vramler için üreticinin kullandığı boyutlarda termal pad veya putty kullanabilirsiniz.

Macun formundakiler birkaç ay içinde pumpout olup bakır borunun dışına taşıyor ve sıcaklıklar yine yükseliyor. Bu yüzden ya sıvı metal ya da faz değişimli pad almalısınız. Vramler için üreticinin kullandığı boyutlarda termal pad veya putty kullanabilirsiniz.
bildiğiniz güzel marka varmı

bildiğiniz güzel marka varmı
Sıvı metal uygulaması profesyonellik ister ilk defa yapacaksanız sıvı metal uygulamayın. Faz değişimli pad olarak thermal grizzynin ürünleri var putty için coller force

Laptopta termal macun olduğuna emin misiniz? Bazıları sıvı metal oluyor öyleyse değiştirmenize gerek kalmaz sadece temizlersiniz

Laptopta termal macun olduğuna emin misiniz? Bazıları sıvı metal oluyor öyleyse değiştirmenize gerek kalmaz sadece temizlersiniz
hp victus 16 larda sıvı metal olucağını zannetmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı metal uygulaması profesyonellik ister ilk defa yapacaksanız sıvı metal uygulamayın. Faz değişimli pad olarak thermal grizzynin ürünleri var putty için coller force
bu pad putty işi karışık mış hiç girmiyim gibi buna

https://www.amazon.com.tr/Termal-Gr...izzly+minus+pad+8+w,computers,177&sr=1-1&th=1 bu uygun olurmu hp victus 16 için peki

pad veya putty kullanmazsanız vramler cayır cayır yanar. Bir tane termal putty alıp vramlerin üstüne azıcık sürün işlemci ve gpuyada https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-faz-degisimli-termal-ped-50x40mm-pm-HBC00007F0JUP
Bunu kullanın

sıvı metalde ortalama 1 sene içinde etksini kaybediyor

pad veya putty kullanmazsanız vramler cayır cayır yanar. Bir tane termal putty alıp vramlerin üstüne azıcık sürün işlemci ve gpuyada https://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-faz-degisimli-termal-ped-50x40mm-pm-HBC00007F0JUP
Bunu kullanın

sıvı metalde ortalama 1 sene içinde etksini kaybediyor
https://www.amazon.com.tr/Pullsar-I...71337366&sprefix=termal+putty+,aps,115&sr=8-1 termal putty bumu dediğiniz bide doğru anlamışmıyım onu doğrulamak istiyorum cahilliğimim maruz görün / işlemci yanın da ki vramlere thermal putty sürücem ince örtü gibi işlemci ve gpu ya bu termal pedi kullanıcam peki bu gpu ve işlemci çevresinde olan beyaz termal ped gibi duran yerlere de mi bundan kullanıcam ve işlemci ve gpu da macundan daha ez etki etmezmi termal ped

Attığın linkteki termal putty onu vramlerin üstüne yani bakır borunun işlemci ve gpu hariç diğer temas eden yerlerine kullanacaksın benim sana attığım linkteki faz değişimli padi işlemci ve gpunun çipinin üstüne uygun kesip koyacaksın.

Attığın linkteki termal putty onu vramlerin üstüne yani bakır borunun işlemci ve gpu hariç diğer temas eden yerlerine kullanacaksın benim sana attığım linkteki faz değişimli padi işlemci ve gpunun çipinin üstüne uygun kesip koyacaksın.
tamamdır teşekkürler

tamamdır teşekkürler
şöyle düşün benim attığım faz değişimli ped 1500tl, sen termal macun kullansan en babası 3 4 ay gidiyor ısınan laptopta. mx 4 ve mx 6 da o kadar kaliteli bir macun değil. benim attığım linkteki pedi alsan 1 - 1.5 yıl rahat götürür termal putyylerle birlikte

şöyle düşün benim attığım faz değişimli ped 1500tl, sen termal macun kullansan en babası 3 4 ay gidiyor ısınan laptopta. mx 4 ve mx 6 da o kadar kaliteli bir macun değil. benim attığım linkteki pedi alsan 1 - 1.5 yıl rahat götürür termal putyylerle birlikte
o kadar götürüyorsa cidden süper bişey sadece biraz baktımda termal pad mm kalınlığı sorun yaratırmı 1m 0.5m 1.5m gibi

bide bu senin attığın termal pedi vram lere de kullansam olurmu yoksa bunumu https://www.amazon.com.tr/Pullsar-I...71337366&sprefix=termal+putty+,aps,115&sr=8-1 kullanmalıyım vram e

o kadar götürüyorsa cidden süper bişey sadece biraz baktımda termal pad mm kalınlığı sorun yaratırmı 1m 0.5m 1.5m gibi
termal ped almayacaksın faz değişimli pad alacaksın vramler için termal putty kullan öünkü termal ped kalınlığını üretici belirtmemiş 1mm bile fazla olsa bakır boru ile işlemci veya gpu arasında boşluk kalır

Thermal Grizzly Faz Değişimli Termal Ped 50X40MM bunu işlemci ve gpu için termal puttyi vram için kullanacaksın

Bunu al vramlere sür
bunu al cpu ve gpu ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL