175.000TL'ye masaüstü sistem önerisi

Gpedit

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
175000
Merhaba güzel insanlar 🙋🏻‍♂️175bin TL bütçem var sadece oyun amaçlı kullanıcam komple parçaları tek tek sipariş edeceğim monitör klavye ve mouse mevcut geri kalan tüm kasa parçalarını sadece pazarama.com üzerinden sipariş vereceğim şimdiden çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık.

Önceliğim işlemci olarak:
Ryzen 9 9950x3D.
Ryzen 7 9800x3D.
Önceliğim ekran kartı olarak:
NVIDIA 5080.
Önceliğim CPU soğutucusu olarak:
360 fan.

Marka olarak da öncelik ASUS ve MSI.

Son düzenleme:
Merhaba güzel insanlar 🙋🏻‍♂️175bin TL bütçem var ve komple parçaları tek tek sipariş edeceğim monitör klavye ve mouse mevcut geri kalan tüm kasa parçalarını sadece pazarama.com üzerinden sipariş vereceğim şimdiden çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık.

Ryzen 9 9950x3D.
Ryzen 7 9800x3D.
NVIDIA 5080.
360 fan.

Render falan mı alacaksın? Almayacaksan 9950x3dye gerek yok oyun ve genel kullanıma 9800x3d yeterde artar ekran kartı içinde şart mı 5080 5070ti de minik bir OC ile aynı performansı verir

Merhaba güzel insanlar 🙋🏻‍♂️175bin TL bütçem var ve komple parçaları tek tek sipariş edeceğim monitör klavye ve mouse mevcut geri kalan tüm kasa parçalarını sadece pazarama.com üzerinden sipariş vereceğim şimdiden çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık.

Ryzen 9 9950x3D.
Ryzen 7 9800x3D.
NVIDIA 5080.
360 fan.

dc varsa gel saglamından bir makina toplayalım sana

Render falan mı alacaksın? Almayacaksan 9950x3dye gerek yok oyun ve genel kullanıma 9800x3d yeterde artar ekran kartı içinde şart mı 5080 5070ti de minik bir OC ile aynı performansı verir
5070 ti minik bir oc ile 5080 performansı mı verecek

Sadece oyun odaklı olacak hocam. 5080 şart 👍
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dc yok hocam indireyim mi ?
internet tarayıcısındanda girersiniz hocam pc elde var ise dpi ile daha hızlı tavsiye verecegim için istedim burdna sürekli yazıp cevap verme uzun oluyor

internet tarayıcısındanda girersiniz hocam pc elde var ise dpi ile daha hızlı tavsiye verecegim için istedim burdna sürekli yazıp cevap verme uzun oluyor
Hocam güzel yaklaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim şu an WhatsApp için müsaitim WhatsApp size uymaz ise iş çıkışım saat 23.30 da anca belirttiğim saatte bilgisayar başına geçebilirim discord için. Dilerseniz yine özelden numaramı gönderebilirim

Hocam güzel yaklaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim şu an WhatsApp için müsaitim WhatsApp size uymaz ise iş çıkışım saat 23.30 da anca belirttiğim saatte bilgisayar başına geçebilirim discord için. Dilerseniz yine özelden numaramı gönderebilirim
wp kabul etmiyorum o zaman forumdan özel yazın yardımcı olmaya çalışayım şimdi gene burdna daha rahat olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri