Ben gelmeyeceğini düşündüğümden kendim iptal ettim bazılarını satıcı iptallemişİptal yok hala "Sipariş Durumu Hazırlık Aşamasında" diyor.
bendede hala böyle iptal olana kadar bekleyeceğim kapıda ödeme zatenİptal yok hala "Sipariş Durumu Hazırlık Aşamasında" diyor.
2 4 gün içinde bankaya iletiyorlar bankada sana 2 ile 7 gün içinde tutarı yatırıyorBen gece aldıktan 15-20dk sonra kendim iptal etmiştim ama bu hala bekleyen provizyon olarak görünüyor. Hepsiburada da falan iptal edince direkt karttan siliniyordu burda ne zaman iptal oluyor bilen var mı?
Ben dün iptal ettim az önce iade geldi kredi kartına.Banka kartı içinde aynı şey geçerli değil mi hocam ?
misal realme gt 7 pro bizim ülkeye geldiğinde dolar 33.98 di ve 60 bin tl ( LANSMAN ' A ÖZEL ) den satışa sunuldu , avrupa ve orta doğu fiyatı 510 dolardan lansman a özel 479 dolara düşmüştü , kolay bir hesap 479 x 34 = 16.286 tl , oran yapalım 60.000 tl ÷ 16.286 = 3,6841.... , ve bu resmen çoğu teknolojik alette mevcuttur . 2. olarak bu cihazlar ülkede üretilmiyor bir çoğu yol masrafı dahil koy resmen 4 katı edemez , düşüncen yanlış demiyorum ama senin düşüncenle düşünürsek o zaman herkes bizi kazıklar , cihaz almayız tepki olur diyemezsin çünkü herkes ' e sözün geçmez çoğunluk olmazsa adamlar seni takmazÖncelikle verdiğin örnek abartılı bir örnek , yurt dışında 1 lira ise bizim ülkemizde 2 ya da 2 buçuk liradır o da maksimum olacak şekilde. Birde yurt dışı satıcıların masraflarıyla bizim ülkemizde ki satıcıların masrafları bir değil . Birde kazıklasa bile , zaten beni kazıklayanı ben de kazıklayabilirim düşüncesi yanlış bence. Satıcı olması gerekenden çok daha yüksek fiyattan satıyorsa alınmaz tepki koyulur bu kadar . Benim düşüncem bu şekilde