PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Dostlar bu sistem hoşuma gitti sizce daha mantıklı farklı bir opsiyon var mı ? Yada bu paraya uygun bir sistem mi ? Ne eklenmeli?
bütçe ne daha iyisi çıkar parça kalitesi iyi değil gibiPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Dostlar bu sistem hoşuma gitti sizce daha mantıklı farklı bir opsiyon var mı ? Yada bu paraya uygun bir sistem mi ? Ne eklenmeli?
Teşekkürler. 70-80k hocambütçe ne daha iyisi çıkar parça kalitesi iyi değil gibi
Hocam nvida tercih etmek istiyorum.9070 xt daha iyi değilmi
Daha iyisini arayayım hocam teşekkürleranakart kotu, psu ve kasa zaten allaha emanet
hazir olmak zorunda miTeşekkürler. 70-80k hocam
Hocam nvida tercih etmek istiyorum.
Daha iyisini arayayım hocam teşekkürler
hazır 80 bine nvidia 5070ti pek yoktu sanırsam heleki 7800x3d ile hiç yokturTeşekkürler. 70-80k hocam
Hocam nvida tercih etmek istiyorum.
Daha iyisini arayayım hocam teşekkürler
Hazir zorunlu değilse 1 haftada daha iyisi kurulur. Ssd ve Ram indirimi lazım sadece.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
var pişmanım9070 xtli sistem dizilir.
Yav herkesten aynısını duyuyorum tam kendimi 9070xt almaya ikna etmişken. İllaki Nvidia alıcam sebebi nedir ?var pişmanım
? niyevar pişmanım
ben değilim pişmanYav herkesten aynısını duyuyorum tam kendimi 9070xt almaya ikna etmişken. İllaki Nvidia alıcam sebebi nedir ?
O zaman bosver.? niye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben değilim pişman![]()