Bilgisayar toplamak yerine düğün yapın abi.

Başlığı okuıyunca dedim herhalde bilgisayar dizmek evlenmek kadar pahalıya mal oluyor, demek istedi herhalde :) Ama konu farklı imiş, takı takmak, takıştırmak, pc leptop reklamları için düğün yapma merasimi gibi 🤣

Başlığı okuıyunca dedim herhalde bilgisayar dizmek evlenmek kadar pahalıya mal oluyor, demek istedi herhalde :) Ama konu farklı imiş, takı takmak, takıştırmak, pc leptop reklamları gibi 🤣
Takıştırmak oooo iyi kelime buldum
Sende de ne cevherler varmış.

Takıştırmaya adam arıyorum. Rezerved yapan şanslıları bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok şimşek mcqueen im kız olamayabilirim ama :peeposad2:
Bak olm senin o katalik konvertörünü söküp sahibinden sitesinde satarım sonra horlaya horlaya gezersin.

Bu kadar yalan söyleme de bilelim nasıl birisin. Seni gördüğümden şimdiye kadar kestiremedim ne iş yapıyorsun kimsin neçisin :D

Son düzenleme:
Takıştırmak oooo iyi kelime buldum
Sende de ne cevherler varmış.

Takıştırmaya adam arıyorum. Rezerved yapan şanslıları bekliyorum.

Bak olm senin o katalik konvertörünü söküp sahibinden sitesinde satarım sonra horlaya horlaya gezersin.

Bu kadar yalan söyleme de bilelim nasıl birisin. Seni gördüğümden şimdiye kadar kestiremedim ne iş yapıyorsun kimsin neçisin :D
erkeğim abi
hobi olarak yazılım ve astım ilacı çekmek
meslek tam zamanlı öğrencilik
görücü usulü evlilik oldu bu da

Şimdi her şeyin reklamı ve sahtesi makbul :D

Düğünler de çakma, daha balayı bitmeden ayrılıyorlar :) Düğünlere yeni adet getirip (ekran kartı, geline veya damada "çip" takmak nedir yahu köpek, kedi, uyuz it veya çakal mı bunlar 🤣 reklamın iyisi kötüsü olmaz, mantığı bence, gerçek değil.

Düğünler de çakma, daha balayı bitmeden ayrılıyorlar :) Düğünlere yeni adet getirip (ekran kartı, geline veya damada "çip" takmak nedir yahu köpek, kedi, uyuz it veya çakal mı bunlar 🤣 reklamın iyisi kötüsü olmaz, mantığı bence, gerçek değil.
çok haklısın abi ilk gördüğümde 4090 takmıştı biri şimdi 5090 devam edicek böyle nereye kadar acaba

erkeğim abi
hobi olarak yazılım ve astım ilacı çekmek
meslek tam zamanlı öğrencilik
görücü usulü evlilik oldu bu da
Eğer gerçek söylüyorsan Allah Şifanı versin yakın zamanda.
Hobi olarak yazılım diyorsun ama hobi değildir o iştir. Uğraştır işin kendisidir.
Hobi keyif almak için yapılan bişeydir.
Tam zamanlı öğrencilik yani anlamıyorum sizin öğrencilik sisteminizi. Bizde ilk okul var. Sonra üni var. Başka bilmiyorum onun için.

Evli misin şuan? Görücü üsulü mü?

Eğer gerçek söylüyorsan Allah Şifanı versin yakın zamanda.
Hobi olarak yazılım diyorsun ama hobi değildir o iştir. Uğraştır işin kendisidir.
Hobi keyif almak için yapılan bişeydir.
Tam zamanlı öğrencilik yani anlamıyorum sizin öğrencilik sisteminizi. Bizde ilk okul var. Sonra üni var. Başka bilmiyorum onun için.

Evli misin şuan? Görücü üsulü mü?
sağ ol abi allah şifa vermedi bana kötü biriyim sanırsam
yazılım da kazancım olmayan karşılığını almadığım bir şey iş olmaz benim için
keşke öyle olsa ya 5 saat ders çalış okulda sonra gel yks için bi 5 saat daha çalış

yok abi 16 yaşında bekarım

Bunlar gamer sülalesinden. İnsanlık ve hayvanlık işlemez bunlara :D Üstün ırk diyelim

0.0001 nanosaniyelik Headshooot takımı diyelim

Bizde ilk okul var. Sonra üni var.
Bu yazdığın gerçek olamaz 😲 Ya biz de eşşek gibi afedersiniz, oku oku ama boşuna oku 🤣 ezbere ve ömürlük oku, millet işe girecek, evlenecek yaşta boş boş okullarda yaşlanıyor... :(

Bunlar gamer sülalesinden. İnsanlık ve hayvanlık işlemez bunlara :D Üstün ırk diyelim

0.0001 nanosaniyelik Headshooot takımı diyelim
Üstün ırk deme bana altına sıçan, işeyen israil askerleri geliyor aklıma 🤣

sağ ol abi allah şifa vermedi bana kötü biriyim sanırsam
yazılım da kazancım olmayan karşılığını almadığım bir şey iş olmaz benim için
keşke öyle olsa ya 5 saat ders çalış okulda sonra gel yks için bi 5 saat daha çalış

yok abi 16 yaşında bekarım
Daha yolun başındasın. Aklın olsun bir sanat öğren. Para kazandıracak bir el becerisi. Üni okuyan tonlarca adam iş bulamıyor en son kasiyerlik felan yapıyorlar.

En temizinden Berberliği öğrenirsen ömrünün sonuna kadar para kazanırsın. Kendi dükkanını açarsın sonra işi büyütürsün.

Üniversiteyi çakallık veya çapkınlık diye okumamak üzere giderseniz hiç bi şey olamazsınız ama iyi çalıp çırpmayı hayat okulunda öğrenirseniz çok para kazanan bir esnaf olursunuz :) Şu zamanda esnaf çalmadan yapamıyor, hastalık olmuş.

Daha yolun başındasın. Aklın olsun bir sanat öğren. Para kazandıracak bir el becerisi. Üni okuyan tonlarca adam iş bulamıyor en son kasiyerlik felan yapıyorlar.

En temizinden Berberliği öğrenirsen ömrünün sonuna kadar para kazanırsın. Kendi dükkanını açarsın sonra işi büyütürsün.
babam o tarz şeylere karşı kafamda okuyup adli tıp uzmanı olmak var psikolojik olarak da insanların içine girmeyi seven biri değilim kendimi ifade etme yeteneğim azalmaya başladı bu yüzden hızlı konuşmaya falan başladım

Üniversiteyi çakallık veya çapkınlık diye okumamak üzere giderseniz hiç bi şey olamazsınız ama iyi çalıp çırpmayı hayat okulunda öğrenirseniz çok para kazanan bir esnaf olursunuz :) Şu zamanda esnaf çalmadan yapamıyor, hastalık olmuş.
evet işte düzgün bir düşünce :peepokalp:

Çok zor:monkahmm:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,429
Üyeler
189,263
Son üye
tuni
Geri