xxxZAURxxx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,039
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevgili?yok o zaman dört kollu çoçuklar olurdu
Sevgili?yok o zaman dört kollu çoçuklar olurdu
Erkek misin? Kız mı?Alıntıyı görüntüle
yok la allah korusun
kızım abiErkek misin? Kız mı?
Laa sen erkek değilmiydinkızım abi
FUIHFGAIUGHAIUGHAUIGHAUIHGALaa sen erkek değilmiydinahahshdhsh
yaw GAIOJGHAOIUGHAOIUGHAOUGHAYalan la külliyyen yalan.
Hangi kız Kendini araba sanıyorum diye mesaj yazar? Yazdıklarını görmüştüm
Iğğğğ iğrenç oluyorlar ilk doğduklarında.
Yalan la külliyyen yalan.
Hangi kız Kendini araba sanıyorum diye mesaj yazar? Yazdıklarını görmüştüm
kedi doğurmada sorun yok ben kuş doğurunca mı sorunIğğğğ iğrenç oluyorlar ilk doğduklarında.
Tam bir cırtlak oluyorlar
ööğğğğhhhkkk kusucam
Nası pis bir miden var
Sen anca forumdaki bebeleri kandırırsın.şundan bahsediyorsan alaqam yokAbilerim ablalarım kardeşlerim merhaba çok uzatmayacam ailem evde Ka-Chow falan yapıyorum diye psikolojimden şüpheleniyor geçenlerde bir kız ile sözlü tartışmaya girdim boş boş konuşuyordu cars hakkında ağzının payını verdim sonra bu kız rehberlikçiye gitmiş 3 senedir gidemediğim kadının odasına 1 ay geçmeden girmiş onada sinirlendim neyse aileme gitti bu mevzu seni psikiyatrist falan konuşuyorlardı ben gitmek istemiyorum 14 senedir Şimşek McQueen im öylede kalıcam
Post automatically merged:
kedi doğurmada sorun yok ben kuş doğurunca mı sorun![]()
yok şimşek mcqueen im kız olamayabilirim amaSen anca forumdaki bebeleri kandırırsın.![]()
Ya kedi bişeye benziyor hiç olmazsaşundan bahsediyorsan alaqam yokAbilerim ablalarım kardeşlerim merhaba çok uzatmayacam ailem evde Ka-Chow falan yapıyorum diye psikolojimden şüpheleniyor geçenlerde bir kız ile sözlü tartışmaya girdim boş boş konuşuyordu cars hakkında ağzının payını verdim sonra bu kız rehberlikçiye gitmiş 3 senedir gidemediğim kadının odasına 1 ay geçmeden girmiş onada sinirlendim neyse aileme gitti bu mevzu seni psikiyatrist falan konuşuyorlardı ben gitmek istemiyorum 14 senedir Şimşek McQueen im öylede kalıcam
Post automatically merged:
kedi doğurmada sorun yok ben kuş doğurunca mı sorun![]()