LuXRonaldo
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
RX9060XT 16GB
Cpu n neden %100 kullanmıyor anlayamadım
farklı oyunlarda benzer sorunlar yaşıyor musunuzR7 5700X
RX9060XT 16GB
bugun lol de güncelleme yaptıktan sonra fps kaybı bende yaşamaya başladım arayüzde bile mouse cok yavaş hareket ediyordu kasıyor gibiydi ara ara 144 fps sabitlemem ragmen fps 142 de sabit kalıyor nedense.bu videodaki adamlar windowsu cok optimize ediyor fps degerlerien ulasamamaniz normal.
Bende de 5600 6700xt var. Düşük ayarlarda 150-250 fps alıyordum, rami ve işlemciyi overclock yaptım bide bikaç ayarı daha değiştim biostan şuan 350-500 fps alıyorumR7 5700X
RX9060XT 16GB
yok 16 gbHocam sanırım bilgisayarınızda 8GB ram var bundan kaynaklanıyor olabilir
Güç seçeneklerinden nihai performans seçili olmayabilir
discord spotify acık genelde fivemde de arac surerken falan fpsim cok dusuyofarklı oyunlarda benzer sorunlar yaşıyor musunuz
tam sisteminiz nedir ram vs
oyunu oynarkan arka planda açık olan şeyler ne mesela
Eğer RAM 16 GB ise bir sıkıntı var, attığınız videodasa 6GB ram kullanılıyor sistemde oyun esnasında. 16GB RAM li bir sistemde valorant açıkken 10-12 GB RAM kullanılır en azyok 16 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
discord spotify acık genelde fivemde de arac surerken falan fpsim cok dusuyo
ram ile alakali bisi acmamistim sanırım gpudur oEğer RAM 16 GB ise bir sıkıntı var, attığınız videodasa 6GB ram kullanılıyor sistemde oyun esnasında. 16GB RAM li bir sistemde valorant açıkken 10-12 GB RAM kullanılır en az
O videoda memory yazan ram mi gpu nun belleği mi o hiç aklıma gelmedi bak
sıcaklık değerleri vs normal abartı bir şey görmüyorum ama 16 gb tek kanal ram ise bundan dolayı takılmalar fps düşüklüğü yaşıyor olabilir afterburnerdan aynı şekilde ram kısmını da açıp bakın önce arka planda normal kullandığınız gibi dc spoti vs açık olsun sonra komple her şeyi kapalı tutup fark var mı diye deneyin olmadıyok 16 gb
discord spotify acık genelde fivemde de arac surerken falan fpsim cok dusuyo