❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Eğer satıcı Bozdon Teknoloji ise dikkat edin monitör hasarlı ve kırık geldi kutusu daha önce açılmış resmen Dolandırılmak istendim her şey kayıt altında olmasından dolayı kurtardım kamera kaydı video kaydı
genelde güvenilir bir firma daha önce çok alışverişim oldu bir sıkıntık olmadı sana denk gelmiş bence. Forumdaki çoğu kişide bilir satıcıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fiyata aynısının 5060 lısını birkaç gün önce almakta koyuyor ya.
İade et yeniden al

genelde güvenilir bir firma daha önce çok alışverişim oldu bir sıkıntık olmadı sana denk gelmiş bence. Forumdaki çoğu kişide bilir satıcıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade et yeniden al
Dayı aldım bakalım inş pişman olmam

Tavsiyen varmıdır rastgele alsak olur mu
MEMO FL-08
Zalman NS-2000
Zalman NS-3000

Zalmanlar sessiz çalışıyor memo biraz daha sesli . Memomun soğutması daha iyi ama sana kalmış araştır istersen. Uzun zamandır bende takip etmiyorum ama bu üçüne bi bak hocam.

Yazılım ve yapay zeka modeli eğitmek gibi şeyler için bu ai 350 mi daha iyi yoksa r9 hx ler mi

koskoca 5070'e 8 gb koyan ustanın ellerini öpeyim

6 sene önce çıkmış 6800 serisinde bile 16 gb vram var

MEMO FL-08
Zalman NS-2000
Zalman NS-3000

Zalmanlar sessiz çalışıyor memo biraz daha sesli . Memomun soğutması daha iyi ama sana kalmış araştır istersen. Uzun zamandır bende takip etmiyorum ama bu üçüne bi bak hocam.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,391
Üyeler
189,259
Son üye
chikai
Geri