genelde güvenilir bir firma daha önce çok alışverişim oldu bir sıkıntık olmadı sana denk gelmiş bence. Forumdaki çoğu kişide bilir satıcıyıEğer satıcı Bozdon Teknoloji ise dikkat edin monitör hasarlı ve kırık geldi kutusu daha önce açılmış resmen Dolandırılmak istendim her şey kayıt altında olmasından dolayı kurtardım kamera kaydı video kaydı
İade et yeniden alAynı fiyata aynısının 5060 lısını birkaç gün önce almakta koyuyor ya.
Dayı aldım bakalım inş pişman olmamgenelde güvenilir bir firma daha önce çok alışverişim oldu bir sıkıntık olmadı sana denk gelmiş bence. Forumdaki çoğu kişide bilir satıcıyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İade et yeniden al
bu fiyata bu özellikte yok omen serisi de güzel seri pişman edeceğini sanmamDayı aldım bakalım inş pişman olmam
Teşekkür ederim altına soğutucu gerek olur mubu fiyata bu özellikte yok omen serisi de güzel seri pişman edeceğini sanmam
Çoğu oyun laptobu için ben alma taraftarıyım sürekli güç altında duracaksa oyun vs oynanılacaksa almakta fayda var.Teşekkür ederim altına soğutucu gerek olur mu
Tavsiyen varmıdır rastgele alsak olur muÇoğu oyun laptobu için ben alma taraftarıyım sürekli güç altında duracaksa oyun vs oynanılacaksa almakta fayda var.
MEMO FL-08Tavsiyen varmıdır rastgele alsak olur mu
TeşekkürlerMEMO FL-08
Zalman NS-2000
Zalman NS-3000
Zalmanlar sessiz çalışıyor memo biraz daha sesli . Memomun soğutması daha iyi ama sana kalmış araştır istersen. Uzun zamandır bende takip etmiyorum ama bu üçüne bi bak hocam.
6800m 12gb.koskoca 5070'e 8 gb koyan ustanın ellerini öpeyim
6 sene önce çıkmış 6800 serisinde bile 16 gb vram var
5 yıl önce bile +4 daha koymuş amd6800m 12gb.