19k bedavaymış kaç saat kullanıldı acabaAmazondan msi mag 321urx modelini 19k ya aldım hocam. 4k-240hz tadından yenmiyor. Kesinlikle öneririm
19k bedavaymış kaç saat kullanıldı acabaAmazondan msi mag 321urx modelini 19k ya aldım hocam. 4k-240hz tadından yenmiyor. Kesinlikle öneririm
Amazon depodan mı aldın o fiyatta hocam ? 2k oled monitör yok nerdeyse çünkü o fiyatta ondan soruyorum.Amazondan msi mag 321urx modelini 19k ya aldım hocam. 4k-240hz tadından yenmiyor. Kesinlikle öneririm
Ona bakamadım ya nerden bakacağım19k bedavaymış kaç saat kullanıldı acaba
4k hocam. Depo ürünüAmazon depodan mı aldın o fiyatta hocam ? 2k oled monitör yok nerdeyse çünkü o fiyatta ondan soruyorum.
Kanka bu senin kaçıncı monitörün yavOna bakamadım ya nerden bakacağımfakat etiketlerine kadar ben çıkardım. Sıfır gibiydi.
Sen deneyimlisin o zaman bişe sorcam bu amazon depo fiyatı nasıl belirliyor ? Mesela senin monitör sıfırı 40k bazen 35'e depoda satıyor bazen 20 diyelim arada fark ne ? Hayırlı olsun bu aradaBu 5. olması lazım. Alıyorum 1 ay deniyorum beğenmezsem iade![]()
Teşekkürler hocam. Eğer ölü piksel varsa yarı fiyatına kadar düşürüyorlar. Ama sıfır kondisyonda ise çok yakın fiyat belirliyor. Benimki biraz şans işi oldu.Sen deneyimlisin o zaman bişe sorcam bu amazon depo fiyatı nasıl belirliyor ? Mesela senin monitör sıfırı 40k bazen 35'e depoda satıyor bazen 20 diyelim arada fark ne ? Hayırlı olsun bu arada
Depodakiler bakıp test ediyor mu sence bu ölü piksel konusunda ? Baya kişi gördüm ölü piksel var denenlerde hiç çıkmamış falan diye. Senin deneyimin nasıldı ?Teşekkürler hocam. Eğer ölü piksel varsa yarı fiyatına kadar düşürüyorlar. Ama sıfır kondisyonda ise çok yakın fiyat belirliyor. Benimki biraz şans işi oldu.
Test ediyorlar ama üstün körü bence.Depodakiler bakıp test ediyor mu sence bu ölü piksel konusunda ? Baya kişi gördüm ölü piksel var denenlerde hiç çıkmamış falan diye. Senin deneyimin nasıldı ?
Sağolasın.Test ediyorlar ama üstün körü bence.
OSD menüsünde yazar. Asus ve gigabyte da kaç saat kullanıldığı yazıyor, MSI da yazıyor mu bilmiyorum. Oled care kısmında yazıyordu sanırım.Ona bakamadım ya nerden bakacağımfakat etiketlerine kadar ben çıkardım. Sıfır gibiydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4k hocam. Depo ürünü
Baktım da msi da yazmıyor sanırım.OSD menüsünde yazar. Asus ve gigabyte da kaç saat kullanıldığı yazıyor, MSI da yazıyor mu bilmiyorum. Oled care kısmında yazıyordu sanırım.
Msi mgp274urx ips monitorum var. Msi 272up oled aldim. Siyahlar haric gercekten ips daha cok hosuma gidiyor.Ben ayar yaptımda berbat oldu eski ips görüntüsü çok daha iyiydi anlamadım ya ayarda mı sıkıntı var